€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Dragnea vrea candidat unic PSD-ALDE la prezidențiale: ”Nu resping nicio variantă”

Ştire online publicată Vineri, 28 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat joi că nu respinge varianta unei candidaturi a liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru alegerile prezidențiale.

Dragnea spune că este important ca viitorul președinte să fie un candidat comun al celor două partide care formează coaliția de guvernământ.

“Intenționez să ajungem într-un timp rezonabil - și eu, și domnul Tăriceanu, și cele două partide - la concluzia că trebuie să fie un candidat unic și după momentul acela vom și stabili cine are cele mai mari șanse. Nu resping nicio variantă, nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva. Cine vom constata că are cele mai mari șanse, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze. Încă cinci ani cu Iohannis înseamnă dezastru pentru România”, a spus Dragnea, la Antena 3, conform Agerpres.

El a menționat că obiectivul social-democraților pentru alegerile prezidențiale este ca viitorul președinte să fie candidatul PSD-ALDE.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7617 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6944 secunde