Dragnea: Voi propune marți numele viitorului ministru al Apărării. Nu e nicio criză la MApN

116
Dragnea: Voi propune marți numele viitorului ministru al Apărării. Nu e nicio criză la MApN - 646x404-1505040375.jpg
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că marți va avea loc o ședință lărgită a partidului, în cadrul căreia îi va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apărării. El a adăugat că în acest moment nu există o "criză" în MApN.


"Marți avem un Biroul Permanent Național lărgit, unde voi propune din partea PSD premierului un nume și ulterior să fie prezentat președintelui României. Deci marți se va rezvolva problema", a afirmat Dragnea, prezent la manifestările de la Țebea, potrivit News.ro.

Întrebat dacă ședința CSAT de joi are legătură cu actuala "criză" din MApN, Dragnea a negat: "Nu cred și nu văd ce criză e. La armată e un mininistru interimar, are toate competențele. Nu poate să fie nicio criză".

Premierul Mihai Tudose a anunțat săptămâna trecută că a acceptat demisia lui Adrian Țuțuianu din funcția de ministru al Apărării și că a propus ca interimatul la MApN să fie asigurat de către vicepremierul Marcel Ciolacu, urmând să aibă loc consultări în PSD și în coaliție pentru nominalizarea pentru postul de ministru al Apărării. Șeful Executivului a subliniat că "sunt bani pentru salarii", dar "cineva" din MApN "a avut imaginație".

Președintele Klaus Iohannis a convocat, joi, de la ora 11.00, o ședință a CSAT pe tema participării Armatei la o misiune NATO cu capabilități navale, dar și a strategiei națională de prevenire a proliferării armelor de distrugere în masă, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5922 secunde