€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Dragnea: "Sper ca prin simplificarea legislației să accelerăm absorbția banilor europeni"

Ştire online publicată Marţi, 04 Iulie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, și-a exprimat speranța ca prin simplificarea legislației să fie accelerată absorbția fondurilor europene.


"Mă bucur că Guvernul a înțeles importanța capitală a fondurilor europene. Sper ca prin simplificările aduse legislației să accelerăm absorbția banilor europeni și astfel, prin proiectele care vor fi finanțate din aceste fonduri, românii să aibă un nivel de viață mai ridicat", a scris Dragnea, astăzi, pe Facebook.


Autoritățile au decis introducerea posibilității acordării de prefinanțare pentru toate categoriile de cheltuieli eligibile și lărgirea bazei de proiecte care pot genera cheltuieli eligibile prin majorarea procentului de contractare, prin Ordonanța de Urgență 49/2017, care a fost publicată în Monitorul Oficial.


"Întrucât până la data de 31 decembrie 2018 România trebuie să transmită Comisiei Europene aplicații de plată în valoare de minim 3,4 miliarde euro, am considerat necesară urgentarea măsurilor care să asigure condițiile recuperării întârzierilor înregistrate în absorbția fondurilor europene"', a declarat Rovana Plumb, ministru delegat pentru Fonduri Europene.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8661 secunde