Dragnea: Săptămâna viitoare voi anunța calendarul dezbaterilor pe tema viitorului UE

118
Dragnea: Săptămâna viitoare voi anunța calendarul dezbaterilor pe tema viitorului UE - liviudragneamediafax-1489151162.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că săptămâna viitoare va anunța calendarul dezbaterilor ce vor fi organizate la nivelul Parlamentului pe tema viitorului Uniunii Europene.


"Săptămâna viitoare voi anunța acest calendar de dezbateri, dezbateri serioase cu academicieni, cu oameni de specialitate, cu lideri politici, cu profesori universitari, cu specialiști din Ministerul de Externe, din Ministerul Afacerilor Europene. La Parlament, pentru că în toate țările membre UE acum se discută intens. Și multe au găsit înțelepciunea, dacă nu chiar toate, Putere, Opoziție, adversari, neadversari, să stea la aceeași masă pentru că interesul este uriaș", a precizat Liviu Dragnea la România Tv, întrebat dacă PSD, ca partid de guvernământ, are de gând să inițieze o dezbatere pe tema "reorganizării UE".


În context, pe tema viitorului Uniunii Europene, președintele PSD a precizat că el este cel care i-a sugerat premierului Sorin Grindeanu să-l contacteze pe președintele Klaus Iohannis în vederea formulării unei poziții comune a României, înainte de participarea la reuniunea șefilor de stat și de guvern PES, eveniment desfășurat în marja Consiliului European programat pentru 9-10 martie la Bruxelles.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3571 secunde