Dragnea s-a decis! Când o să anunțe dacă o să candideze la prezidențiale

291
Dragnea s-a decis! Când o să anunțe dacă o să candideze la prezidențiale - dragneadecis-1558464173.jpg
Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că va anunța duminică seară, după alegerile europarlamentare, dacă va candida la prezidențialele din toamnă. 


Întrebat ieri, la Adevărul Live, dacă s-a hotărât să candideze sau nu la prezidențiale, Dragnea a răspuns: "După alegeri, chiar duminică seară, o să anunțăm". 


"Starea indusă în națiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcția prezidențială devine foarte importantă. Dacă acolo rămâne în continuare Iohannis, eu nu sunt Casandra, dar încă cinci ani de zile după 2019, de tot ce s-a făcut în România bun, dar absolut de tot ce s-a făcut bun, se va alege praful. Vă spun că din acest motiv trebuie făcute toate eforturile, cei care nu vor să mai continue acest personaj, ca în noiembrie - decembrie să plece de la Cotroceni. Da, exact prin situația în care a adus el funcția prezidențială și ceea ce induce în națiune, această funcție devine importantă, iar PSD se va pronunța duminică seara, după alegeri", a afirmat Liviu Dragnea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4363 secunde