Dragnea: PSD va vota pentru ridicarea imunității în cazul Șova

119
Dragnea: PSD va vota pentru ridicarea imunității în cazul Șova - psdvavota-1448273481.jpg

Articole de la același autor

Social-democrații vor vota pentru ridicarea imunității în cazul senatorului Dan Șova, a declarat azi președintele PSD, Liviu Dragnea.

''Cu toată părerea de rău, PSD va vota pentru ridicarea imunității'', a afirmat Liviu Dragnea, întrebat de jurnaliști despre votul PSD în cazul Dan Șova. Liviu Dragnea s-a prezentat luni la ÎCCJ, unde se judecă un nou termen în dosarul 'Referendumul'. 


Conform Agerpres, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a sesizat procurorul general pentru a cere președintelui Senatului încuviințarea reținerii și arestării preventive a lui Dan Șova. 


Potrivit DNA, în perioada octombrie 2011 — iulie 2014, Dan Șova a pretins sume de bani și a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale reale pe care o avea pe lângă Mihai Bălan, director general al CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistență juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Șova, la mâna senatorilor. Votul
Joi, 19 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : DAN ȘOVA, ADUS CU MANDAT LA DNA
Pagina a fost generata in 0.4692 secunde