Dragnea: PSD susține în continuare majorarea salariului minim

192
4
Dragnea: PSD susține în continuare majorarea salariului minim - dragneamormoloci-1450356904.jpg

Articole de la același autor

PSD susține, în continuare, majorarea salariului minim, dar nu dorește să pună presiune pe Guvern, fiind firesc ca Executivul să facă o analiză proprie pe această temă, a declarat joi președintele social-democraților, Liviu Dragnea. 


"Eu am ascultat cu atenție ce a spus premierul Cioloș. Este firesc să facă o analiză proprie a actualului Guvern. Nefiind o hotărâre adoptată de vechiul Guvern care să stabilească asta, este normal ca Guvernul să-și facă o analiză proprie. Vor adopta o hotărâre de Guvern în perioada următoare cu privire la salariul minim. (...) Noi susținem în continuare, pentru că, din punct de vedere al competitivității, salariul minim nu afectează activitatea agenților economici, este, din păcate, o discrepanță foarte mare între repartiția veniturilor din această țară", a afirmat Dragnea, la sediul PSD, citat de Agerpres. 


El a spus că nu dorește să pună presiune pe Guvern, adăugând că nu crede că Executivul nu va majora salariul minim.

"Nu vreau să pun presiune pe Guvern, nu se procedează așa, noi ne-am spus argumentat poziția noastră. Am prezentat cifre în Parlament, am prezentat premierului date exacte, nu susținem electoral, asta nu are nicio legătură cu capitalul electoral, pentru că noi am majorat salariul minim din 2012 într-o manieră sustenabilă și echilibrată", a susținut Dragnea. 



Comentează știrea

popescu
17 decembrie 2015
romanii si ...

Liviule mare greseala mare asta cu salRiul minim.Romani majoritatea lor' nu vor asa ceva.Ei vor guvern malai mare in care salariul min nici nu i intereseaza cat este ei vor ..numai guvern malai mare si ponta si liviu la puscarie pt ca ati indrazniti sa duceti rkmania pe primul loc in UE si ati marit salariul min de la 600 cat era pe timpul lui basescu la 1200 de la 1ianuarie 2016 .Asta este motivul pt care a fost demis VICTOR Ponta.

ct
17 decembrie 2015
Romani muisti

Sa va vad hiene johaniste basiste de ce nu l criticati pe Liviu pt ca va vrea.....binele nenorkcitilor.Sa va aud infractorul care cere ce nu vor romani adica marirea sal min pe ec la 1200,de la 1 ian si 1300 de la vare in iulie.Sariti muisti criticati pe Fagadau care face parte din partidul asta care va vrea binele ..muistilor.

rimaru
18 decembrie 2015
basistu si roamanu

Caz unic in lume.!? Un partid aflat la putere care promite salarii si pensii impozite mai mici este demis.....Vine o adunatura de mafioti care taie tot ce a facut si promis in legatura cu salarii si pensii crestere economica facute de fistul guvern si....are sprijin popular masiv pt....taieri de salarii si pensii si sal min pe economie.Intrun stat normal erau mitinguri si proteste greve dar nu in ...romania .Culmea adunatura de prosti si mafioti are cota ce mai mare de incredere pt acastiga alegerile..Sa va fie rusine Romani va meritati soarta cu ciolos si malaj mare

cchh
18 decembrie 2015
Liviu

Stiu sa mi spuna basistiii acu johanistii cioloistii saj ce mama dracului sant ei Liviu Dragnea este cumva ala pe care justitia Bashita la condamnat (le ne drept) la puscarie cu suspendare.Asta e "infractoru"care va vrea binele? Marind sal min pe ec pe care Klaus Santa nu e de acord?Auzi un "un infractor vrea sa ajute romanul so duca mai bine ...dar ce sa vezi romanul prost betiv si minciunnos nu vrea asa ceva. Sa va aud basisti klausisti cioloisti ce mai comentati acum .E bine ce vrea "INFRACTORUL" sau ce vrea Santa klaus zis malai mare.Nu va aud

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Liviu Dragnea, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.6057 secunde