Dragnea: "Nu mai depunem astăzi la Parlament proiectul legii salarizării unitare. Trebuie să-și mai dea lumea cu părerea"

256
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la începutul ședinței grupurilor reunite PSD-ALDE, că proiectul legii salarizării unitare nu va mai fi depus la Parlament în cursul acestei zile, deoarece dorește să fie consultat de toți parlamentarii și "să-și mai dea lumea cu părerea", potrivit news.ro.


"Nu, eu nu vreau să îl depună azi. Să mai stea o săptămână, să meargă la grupuri, publicăm și în presă, să-și mai dea lumea cu părerea", a precizat Liviu Dragnea, întrebat dacă proiectul legii salarizării unitare va fi depus la Parlament în cursul acestei zile.






Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că proiectul Legii salarizării unitare în sectorul public va fi depus luni la Parlament astfel încât toți parlamentarii PSD să-l poată semna în calitate de coinițiatori. Vasilescu a precizat că graficul adoptării acestei legi ia în calcul o eventuală cerere de reexaminare a președintelui Iohannis sau o sesizare a CCR, scopul fiind promulgarea legii înainte de 1 iulie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4282 secunde