Dragnea: "Mi-aș dori o candidatură comună din partea alianței PSD-ALDE la prezidențiale"

275
Dragnea:
Liviu Dragnea a reiterat, astăzi, ideea unei candidaturi comune din partea alianței PSD-ALDE la alegerile prezidențiale ce vor avea loc la sfârșitul acestui an, fără să excludă o candidatură a lui Călin Popescu-Tăriceanu, iar o decizie în acest sens se va lua după europarlamentare.

"Am spus de mai multe ori că, după alegerile europarlamentare, o să anunțăm decizia noastră. Ne strângem, ne întâlnim ca partid, probabil că în CEx, poate și mai larg și vom face o analiză serioasă. Nu vom sta doar o zi, o să stăm poate o zi-două, să vedem care-i cea mai bună variantă, pentru că eu mi-aș dori totuși să fie o candidatură comună din partea Alianței. O să vedem care-i cea mai bună cale, pentru că obiectivul major, din punctul meu de vedere, este să scăpăm România de Iohannis și atunci să vedem care-i cea mai bună variantă cu cele mai mari șanse de reușită, pentru a câștiga prezidențialele în 2019", a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat dacă, în cazul care Tăriceanu ar ieși mai bine în sondaje, ar fi dispus să-l lase să candideze din partea Alianței, Liviu Dragnea a spus că "ar face aproape orice" ca să Alianța să câștige alegerile prezidențiale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6186 secunde