€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Dragnea: Iohannis vrea să intru la pușcărie. Klaus, poate nu intru, nu te culca pe o ureche

Ştire online publicată Luni, 25 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Liviu Dragnea a declarat luni că a „înțeles” că președintele Klaus Iohannis vrea să intre la pușcărie „ca să poată să doarmă liniștit”. „Klaus, poate nu intru, nu te cula pe o ureche”, a spus Dragnea, într-o conferință de presă.


„O să lupt până la capăt, cu toată coloana mea”, a continuat șeful PSD, făcând referire la cele două hernii care i-au fost diagnostice la sfârșitul săptămânii trecute.


Dragnea a fost întrebat de un ziarist dacă își asumă o pierdere electorală din cauza modului în care a guvernat PSD în problematica justiției.


„Mi-am asumat orice, în mod conștient. Sunt perioade când un partid trebuie să-și asume și costuri electorale”, a replicat Liviu Dragnea. 


Acesta a acuzat faptul că, din cauza ciclurilor electorale de 4 ani, partidele aflate la putere au renunțat la o serie de proiecte considerate nepopulare exact pentru a evita costuri electorale, „pentru 2-4 procente în plus”. „Este o chestiune asumată de tot partidul”, a susținut el.


Acesta a ironizat însă o serie de sondaje recente care cotează PSD la un scor similar cu cel al PNL și sub 30%.


„Am văzut și eu sondajele alea. Desenele animate sunt mai interesante decât sondajele alea. Așa era și în 2016”, a mai spus Dragnea.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8579 secunde