Dragnea, înainte de CExN: "Va fi o ședință, din păcate, neplăcută!"

97
Dragnea, înainte de CExN:
Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat luni, înaintea Comitetului Executiv Național, că urmează o ședință ''neplăcută'', în cadrul căreia se va propune încheierea perioadei în care ''colegi de partid au uneltit, au negociat, pentru ca Guvernul PSD să pice''.

"Acum o să mergem la Comitetul Executiv Național, unde va fi o ședință, din păcate, neplăcută, dar - așa cum au spus majoritatea colegilor - necesară. Vorbim după Comitetul Executiv Național. O să propunem mai mulți să închidem toată această perioadă în care colegi din partid au uneltit, au negociat pentru ca Guvernul PSD să pice. Așa ceva nu se poate întâmpla", a arătat el, la Palatul Parlamentului, înaintea ședinței CExN.

Anterior, Dragnea declarase că este posibil să aibă loc excluderi din partid.

Ședința Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD a fost convocată pentru luni, la ora 12,00, la Palatul Parlamentului, la sala grupului social-democraților.

Vinerea trecută, președintele PSD, Liviu Dragnea, afirma că la ședință se va discuta în principal subiectul propunerilor pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară și pentru Consiliul Național al Audiovizualului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.504 secunde