Dragnea, huiduit la finalul discursului susținut în fața socialiștilor europeni: Afară cu corupții!

237
Dragnea, huiduit la finalul discursului susținut în fața socialiștilor europeni: Afară cu corupții! - dragneapes36992700-1550916106.jpg
Liviu Dragnea nu a avut parte de o experiență plăcută la congresul PES de la Madrid, unde a fost huiduit de o colegă, pe final de discurs. Unul din criticii săi de serviciu, olandezul Frans Timmermans, nici nu s-a obosit să-i asculte cuvintele.

Liviu Dragnea s-a dus la Madrid, la congresul Partidului European Socialist, într-un moment în care și el și PSD sunt criticați pentru asaltul la adresa justiției.

Aceastăpercepție s-a văzut clar la faa locului. Eurodeputatul S&D Ana Gomes l-a huiduit vineri pe Dragnea, la finalul discursului acestuia în cadrul Congresului PES, în care liderul PSD a spus că "dreapta a distrus Europa", "a distrus multe valori, speranțe, destine", iar în România a folosit pentru asta instituțiile de forță ale statului.

"Afară cu corupții! Nu vrem corupție și corupți în PES și în S&D", a strigat din sală eurodeputatul Ana Gomes către liderul PSD, potrivit Libertatea, scrie realitatea.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8836 secunde