Dragnea: Gică Hagi și Nadia Comăneci - membri în comisia care va aproba proiectele privind grădinițele sportive

188
Dragnea: Gică Hagi și Nadia Comăneci - membri în comisia care va aproba proiectele privind grădinițele sportive - hagi1329992562-1556226422.jpg
Liderul PSD, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a anunțat joi că din comisia de selecție a aplicațiilor pentru programul guvernamental privind construirea de grădinițe sportive vor face parte mari nume ale sportului românesc și i-a menționat pe Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci și Gheorghe Popescu.

"Vă mai dau un exemplu de un proiect care mie îmi e foarte drag, și anume, programul de construcție a 1.000 de grădinițe sportive. Cred că s-a publicat deja ordinul, după Paște se pot depune aplicațiile, se acordă un grant, adică o sumă nerambursabilă de până la 500.000 de euro. Comisia care va aproba aceste proiecte este formată din niște oameni deosebiți și vorbim de Gică Hagi, de Nadia Comăneci, de Gică Popescu, de rectorul de la Universitatea de sport. Gândiți-vă că am vorbit foarte mult în ultimii ani despre faptul că nu mai avem performanță sportivă și decizia noastră a fost să o luăm de jos și sunt foarte bucuros că acești oameni deosebiți se implică, ei să selecteze independent", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Sursa: Agerpres.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7583 secunde