Dragnea dezminte "execuțiile" din partid: "Nu-mi dau seama ce se întâmplă cu proștii ăștia". Care este situația la Constanța

1362
3
Dragnea dezminte

Articole de la același autor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, vineri, că miercuri va avea loc un nou CExN, după ce luni va avea loc o reuniune a Biroului Permanent Național al partidului. 


Întrebat dacă în ședință se va discuta și despre schimbarea din funcție a lui Niculae Bădălău și Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea a avut o ieșire nervoasă: "Nu. Continuă seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă cu proștii ăștia care tot anunță lucruri că se întâmplă în PSD și ulterior nu se întâmplă. Mă obligați să fac ceea ce nu am făcut niciodată, să anunț public înainte de a da anunțul. Dar o să cer scuze tuturor colegilor mei, ca să nu mai alergați după mine. Comitetul Executiv Național o să-l facem miercuri. Imediat cum termin conferința de presă o să plece anunțul către membrii CExN. Luni o să facem un Birou Permanent Național", a anunțat Liviu Dragnea, la Parlament, după ședința Birourilor reunite, citat de România Tv.


Întrebat la cine face referire, liderul PSD a spus: "Văd doar surse și site-uri obscure. Am văzut și oameni pe care îi citeam, îi urmăream, care se lasă păcăliți".


Liderul PSD a menționat, referindu-se la faptul că Nicolae Bădălău nu mai este vicepreședinte al Senatului, că a fost vorba de doar un vot. 


"La noi în partid și la noi în Senat și în Cameră se întâmplă votul, votul niciodată nu e o execuție", a spus Dragnea.


Întrebat dacă Niculae Bădălău va fi menținut în funcție, Dragnea a comentat scurt "dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă".


Presa anunța, zilele trecute, că președintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să-l schimbe pe Niculae Bădălău din funcția de președinte executiv. Surse citate de HotNews.ro declarau că Dragnea nu-i iartă poziționarea de partea lui Mihai Tudose în timpul conflictului cu fostul premier și scrisoarea deschisă în care a denunțat suspendarea democrației interne.


Alți lideri importanți ai PSD pe care Dragnea ar intenționa să-i pună în discuție pentru pozițiile lor ar fi Marian Oprișan și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.


Pe de altă parte, și la Constanța, au apărut zvonuri că Dragnea intenționează să schimbe conducerea PSD Constanța după ce filiala de la malul mării s-a poziționat de partea fostului premier Mihai Tudose, în disputele avute cu liderul PSD, Liviu Dragnea. 


În acest context, cu toate că liderii social-democrați nu ies public ca să clarifice situația, surse din cadrul PSD Constanța susțin că, deocamdată, deși intenția lui Dragnea există, nimeni nu dorește să preia frâiele PSD Constanța. De altfel, tot surse din PSD Constanța au mai spus că actualul lider Felix Stroe este, în continuare, susținut de social-democrații din Constanța, lucru confirmat public atât de primarul Decebal Făgădău, cât și de președintele CJC, Horia Țuțuianu. 


Comentează știrea

costy
10 februarie 2018
Cel mai important moment este acum!

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email pacurarucostica1963@gmail com

"se întâmplă votul"
10 februarie 2018
"votul nu e o execuție",spune Dragnea

Spuneti-i acestui Dragnea,pui de bolsevic gretos si prostut,sa nu-si mai ascunda nelegiuirile in spatele votului.Votul nu este scut de protectie.Votul popular,asa cum il intelege Dragnea,este/a fost doar o fantasma,o pacaleala,o iluzie pentru toti dictatorii din trecut,prezent si viitor.Si ca sa-i demonstram ca stim ce vorbim,sa-i reamintim lui Dragnea ca Marea Adunare Nationala(glasul romanilor,forta poporului,MIEZUL DEMOCRATIEI SOCIALISTE) era la picioarele lui Ceausescu si fabrica voturi cu mult peste cele fabricate azi de Parlamentul sau CEx-ul lui peste.Sa-i mai amintim tov. Dragnea ca Ceausescu a fost reales de popor si a obtinut de doua-trei ori mai multe voturi decat are azi PSD-ul si UNPR-ul luati la un loc.Ceausescu a fost reales de fiecare data cu o majoritate absoluta,incredibila de 99,99% si tot a zburat prin acoperisul CC al PCR cand a venit vremea sa dea socoteala.Ai grija,Dragnea ! Nu te vad bine.Cu cat te bazezi mai mult pe votul popular cu atat Iadul iti este mai aproape.Esti cam prostut,tu. Scarba !

misa
10 februarie 2018
stroe

Ar fi bine sa il schimbe pe Felix Stroe. PSD Constanta nu a avut niciodata un conducator asa mediocru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5534 secunde