Dragnea, despre Kovesi: Să stea cât vrea la DNA. Fiecare pleacă când îi vine sorocul

290
1
Dragnea, despre Kovesi: Să stea cât vrea la DNA. Fiecare pleacă când îi vine sorocul - cumaratauliviudragneasicodrutako-1518438368.jpg
Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, după ce DNA a făcut publică o discuție între un om din anturajul lui Vlad Cosma și un polițist judiciar, potrivit căreia Dragnea ar vrea schimbarea șefei DNA, că fiecare pleacă atunci când îi vine sorocul, dar semnalele sunt de poliție politică.

"Nu vreau plecat pe nimeni, fiecare să plece când îi vine sorocul. Problema e mai gravă, nu mai este vorba despre funcție, ci de o practica urâtă periculoasa, nedemocratică, de poliție politică. Să stea doamna Kovesi cât vrea la DNA", a declarat luni Liviu Dragnea.

Reacția vine ca urmare a comunicatului DNA în care apare o transcriere a unei discuții dintre o persoană din anturajul lui Mircea Cosma și un ofițer de poliție de la ST Ploiești - 09.02.2018, potrivit căreia, Dragnea vrea schimbarea Laurei Codruța Kovesi.

" Eu, cu ochii mei am văzut! Mi-e milă de dumnea... Eu vă spun cinstit! Vedeți-vă de pielea dumneavoastră!

...Oamenii-s nebuni! Nu vă dați seama ce filme au făcut, ce discuții, ce îmbârligări! Au discuții cu CIUTACU, cu... cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu... cu douăzeci de inși... cu VICOL, cu BLAGA, cu UDREA, cu BICA, care intră în direct de nu știu unde, cu PONTA, care nu știu ce vine să zică. O să fie un scandal monstru! N-au vrut să facă chestia asta c-a picat Guvernu' și n-au vrut să ...[neinteligibil]... una cu alta! Cu DRAGNEA, care îi cere schimbarea lui KÖVESI... cu înregistrări, în care discută NEGULESCU la telefon...

... E ticluită ca lumea și sunt pregătiți rău de tot!

... Și după ce vedem primul set și vedem impactul care este... o să vă dau un telefon, că vin... și vedem.", se arată în comunicatul DNA.

sursa: realitatea.net



Comentează știrea

Gogu
14 februarie 2018
Pentru dragnea liviu nicolae

Să stea șefa dna până îi vine sorocul ! De ce atâta milă pentru șefa dna, că până acum dragnea liviu nicolae a vorbit într-una de statul paralel, așa și pe dincolo și acum a întors-o, ăsta om serios este, dragnea liviu nicolae este un om de nimic, îi este frică și de umbra lui, pentru potlogăriile, averile făcute în țara aceasta, pe care țară a secătuit-o și acum a trecut în Brazilia, deci are averi făcute și răspândite peste tot, ăștia sunt oamenii de nimic și incapabili, că oamenii capabili, inteligenți sunt iubitori de : familie, nu se despart de cei dragi, au milă, respectă, iubește pe cei dragi și nu admit să înlocuiască pe cei dragi din familie cu ciurucuri, cu scursurile lumii acesteia ! Așa că, ce pretenție putem avea de la asemenea oameni care defapt ei reprezintă scursurile societății românești, afemeații, oameni fără omenie și incapabili, hoți și excrocii, șnapani și șarlatani ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4137 secunde