Dragnea despre întâlnirea cu Timmermans: "Să dau eu explicații?"

253
1
Dragnea despre întâlnirea cu Timmermans:
Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a arătat mirat de faptul că ar trebui să dea vreo explicație referitoare la revocarea din funcție a procurorului șef al DNA la întâlnirea pe care o va avea joi cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, argumentând că Parlamentul nu are de ce să dea explicații. 


"Să dau eu explicații? Dar nu aș putea să fiu arestat pentru orice demers? Dar de ce să dau explicații?", a răspuns Dragnea, miercuri, la Parlament, întrebat dacă va da explicații, în întâlnirea de joi, cu privire la cererea de revocare a șefei DNA. 


Potrivit lui Dragnea, oficialii europeni "nu pot aștepta de la Parlament" explicații pe astfel de teme. 


Președintele Camerei Deputaților a confirmat că se va întâlni joi cu oficialul CE. 


Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, responsabil pentru mai buna legiferare, relații interinstituționale, statul de drept și Carta drepturilor fundamentale, va efectua o vizită oficială la București joi, având prevăzute în program întâlniri la nivel înalt cu autoritățile române. Conform Reprezentanței CE în România, oficialul european se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, cu președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și cu prim-ministrul Viorica Dăncilă. De asemenea, conform aceleiași surse, Timmermans se va întâlni cu reprezentanți ai sistemului judiciar din România și cu membri ai Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției. 


În cursul după amiezii de joi, oficialul european va susține o conferință de presă la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România.


Frans Timmermans a declarat că așteaptă ca autoritățile de la București să îi ofere explicații cu privire la propunerea de revocare a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. ''Mă voi întâlni cu ea (procurorul șef) și cu ministrul Justiției și le voi asculta argumentele'', a spus prim-vicepreședintele CE


Comentează știrea

Nici usturoi.....
1 martie 2018
Nici gura nu-i miroase

Uite-l pe viteazul care se ascunde dupa fusta premierului Vasilica cand va fi cautat de un oficial de rang inalt din UE.El este Draknea,bolsevicul cu pretentii de comandant suprem.Ce traba are el cu Justitia ? Nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase. L-ati auzit pe Draknea sa spuna ceva rau despre DNA ? Nu,nici vorba.Eu nu-mi aduc aminte.Sunteti rai ! Si ce treaba are Parlamentul cu procurorul Kovesi ? Nu inteleg.Sa ne aducem aminte si de viteazul Ponta, ala care s-a ascuns in Turcia cand l-a inghesuit la Guvern secretarul de stat american.Da,Ponta ala care avea doua discursuri,unul pentru oficialii de la Bruxelles si unul pentru prostii de la Bucuresti. Dar il mai tineti minte pe viteazul Mazare ? Da,razboinicul luminii revolutionarul care dormea si noaptea cu bocancii in picioare si cu basca rosie pe cap.Primarul care isi plimba nevestele din harem cu un US Army Jeep si care la inceputul anilor 2000 purta chiar un pistol adevarat la cingatoare.Ati ghicit.El este. Da,este Rica fara Frica.Asa cum va spuneam Rica fara Frica este conserva de pateu la canibalii din Madagascar si basca lui rosie a ajuns sperietoare de ciori. Politicienii lui peste.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5137 secunde