Dragnea află azi dacă scapă de sechestrul pus de DNA pe avere

151
1
Dragnea află azi dacă scapă de sechestrul pus de DNA pe avere - dragnea-1511943084.jpg
Liviu Dragnea află astăzi dacă rămâne cu sechestru pe întreaga avere. Liderul PSD încearcă să scape de sechestrul pus în al treilea dosar deschis pe numele său. 


Prin avocat, Liviu Dragnea susține că prejudiciul în ancheta Teldrum nu există pentru că instituțiile presupus păgubite nu s-au constituit nici până acum părți civile, deși au fost notificate de DNA.

Avocații lui Dragnea au depus o plângere la Înalta Curte de Casație și Justiție împotriva măsurii impuse în dosarul Teldrum. Apărarea lui Dragnea susține că atâta vreme cât cele trei instituții publice presupus păgubite nu s-au implicat în dosar, să recupereze banii, înseamnă ca nu se poate vorbi despre un prejudiciu.

Marțea trecută, procurorii au pus sechestru pe toată averea lui Liviu Dragnea. Anchetatorii au instituit această măsură pentru a putea, în cazul unei condamnări, să recupereze prejudiciul estimat la peste 27 milioane de euro.

În vederea recuperării prejudiciului s-a instituit sechestru asigurator asupra mai multor bunuri, între care un teren situat în mun. Turnu Măgurele jud. Teleorman, cu suprafața de 2913 mp și construcție aferentă acestuia, un apartament situat în Turnu Măgurele cu suprafața de 80 mp și două autoturisme (Skoda Superb și BMW X5 ).

De asemenea, s-a instituit sechestru asupra:

- sumei de 630.000 lei dobândită prin promisiune de vânzare cumpărare și asupra sumei de 280.000 lei dobândită cu titlu de chirie în anul 2015 și 2016 în baza unui contract de închiriere;

- asupra sumelor de bani existente sau care urmează a fi virate de terți, cu orice titlu, în 4 conturi bancare deținute de acesta;

- asupra sumelor de bani datorate cu orice titlu suspectului Liviu Nicolae Dragnea de către terțe persoane (inclusiv suma de 80.710 euro și suma de 460.110 lei datorată de o societate comercială din Turnu Măgurele, precum și suma de 10.500 lei datorată de organizația județeană Teleorman a unui partid).

De asemenea, s-a instituit sechestru și asupra acțiunilor și părților sociale deținute în cadrul persoanelor juridice de drept privat ce urmează a fi identificate.

În acest moment, măsura sechestrului este în faza de executare, fiind făcute demersuri pentru identificarea altor bunuri până la concurența sumei de 127 547 366,34 lei.

Totodată, s-a instituit sechestru și asupra acțiunilor și părților sociale deținute în cadrul persoanelor juridice de drept privat ce urmează a fi identificate, a anunțat DNA, potrivit Realitatea.net.



Comentează știrea

X
29 noiembrie 2017
Către Y !

Oricare partid vine la guvernare, nici unul, dar absolut nici unul, nu are să facă ceva bun pentru România și pentru români ! Toți politicienii sunt niște : incompetenți, hoți, șnapani, pungași, excroci, aproape toți sunt niște depravați și derbedei cu amantlâcuri, cu amante tiiiinere, mai tinere decât copii lor, amantele ocupă funcții înalte în statul român și primesc salarii nemeritat de mari, în schimb românii suferă și duc o viață de amar și ca vaaaaaide mama lor, marea majoritate a românilor trăiește într-o sărăcie lucie și de pe o zi pe alta : mulți șomeri, familie numeroasă, copii nu frecventează cursurile școlare, de cele mai multe ori se culcă flamanzi, dorm / locuiesc mulți într-o cameră, despre încălzire aproape că nici nu se pune problema și muuulte altele care decurg din toate cele amintite și politicienii noștri, nu dau nici măcar "doi bani" pe toate aceste probleme care frământă și "macină" societatea românească, poporul român obidit și nenorocit de "bestiile cu chip de om", adică de politicienii oricărui partid politic indiferent că-i de : stânga, centru, dreapta și care or mai fi și care or mai apare, toți politicienii sunt o apă și un pământ / o canalizare și un strămoș comun FSN-UL și urmașii lor, își trag seva din moșii și strămoșul lor comun FSN-UL ! Politicienii se luptă pentru ei și aliații lor din afara României, cei care îi instalează în funcțiile de pe urma cărora se îmbogățesc fără margini și fără limite, nicidecum pentru poporul român, pe politicienii români, nu-i vedem / auzim ca să se certe și să ceară demisia unora altora pentru binele nostru, poporului român exploatat, disprețuit și batjocorit de adevărata pleavă a societății, care pleavă a societății o reprezintă chiar ei, politicienii români, politicieni care nu au nimic în comun cu românismul, românii și România, mulți oameni consideră că cei mai mulți dintre politicieni nu au originea română, pentru acest fapt urăsc și disprețuiesc pe marea majoritate a românilor, rușineeeeeeee, să le fie !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4292 secunde