Două zile de petreceri la "Zilele comunei Siliștea"

871
Două zile de petreceri la

Aniversarea "Zilelor comunei Siliștea" a ajuns în acest an la cea de-a 10-a ediție. Evenimentul are loc an de an, în luna august, și este așteptat cu multă nerăbdare de locuitori datorită surprizelor pregătite de primarul Mihai Soare. În acest an, petrecerile se vor desfășura în perioada 14 - 15 august, iar programul de sărbătoare cuprinde multe activități culturale, spectacole și concursuri.
Astfel, primarul Mihai Soare, alături de reprezentanți ai administrației locale, au stabilit programul festiv al celor două zile.
Astăzi, în prima zi de sărbătoare, începând cu ora 16.00, va avea loc Cupa Siliștei la fotbal 2012. În cadrul acestei competiții vor susține meciuri echipele Steaua Speranței Siliștea I, Steaua Speranței Siliștea II, Sportul Tortoman și ACS Municipal Constanța.
"Cele patru echipe de fotbal vor susține meciuri, însă de această dată, pentru că este un eveniment mai deosebit meciurile vor fi mai scurte, ca cele de la antrenamente", a declarat primarul Mihai Soare.
El a mai spus că tot astăzi vor avea loc diverse concursuri cum ar fi "aruncarea greutății", "căratul nevestei", "cel mai bun băutor de bere" și "trage funia".
De la ora 20.00, cei prezenți vor fi încântați cu un spectacol ce va cuprinde muzică și umor. Pe scenă vor urca Maricica Mihoianu de la Iași, DJ Costel, Nea Mitică de la Vaslui. Totodată, va avea loc un spectacol susținut de ansamblul folcloric "Silișteanca". De asemenea, vor evolua soliștii vocali Andreea Stere, Cătălina Moise, Florentina Bălan, Anișoara Opreanu, Florentina Crișu. Coregrafia este asigurată de Dumitru Ene iar conducerea muzicală este asigurată de Daniel Mititelu. Tot în această seară, tinerii vor avea parte de o discotecă în aer liber cu DJ Michael și DJ Gabriel.
"Zilele comunei Siliștea" vor continua în cursul zilei de mâine când, începând cu ora 8.00, locuitorii sunt așteptați la slujba religioasă de la biserica "Adormirea Maicii Domnului". Deoarece este hramul bisericii, așa cum se obișnuiește va avea loc și o agapă creștină.
Spectacolul va continua și mâine seară, de la ora 19.00 unde este așteptată să cânte "Minodora la Maxim" acompaniată de Liviu, Alexandru Moraru și solistul de muzică populară Mihai Boca. Un alt spectacol va fi cel de folclor susținut de Ansamblul "Silișteanca" care o are ca solist vocal pe Liliana Moraru. Totodată, va cânta Dan Chirăscu, Etno, Aurel Mihai și "Frații Buzoieni". Seara se va încheia cu o discotecă în aer liber și un spectaculos foc de artificii.
Pe parcursul celor două zile, prezentatori ai spectacolelor vor fi Daniel Gheorghe, Florentina Crișu și primarul Mihai Soare.
"Cu toate că este criză, mă bucur nespus că am reușit să organizăm și în acest an, cea de-a 10-a ediție a evenimentului pe care locuitorii îl așteaptă an de an. Am reușit să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus cu ajutorul sponsorilor și al locuitorilor care sunt plecați la muncă în străinătate și au dorit să ne ajute, lucru pentru care le mulțumesc foarte mult", a declarat primarul Mihai Soare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9898 secunde