Două proiecte de hotărâri, aprobate în ședința extraordinară de la Medgidia

195
Două proiecte de hotărâri, aprobate în ședința extraordinară de la Medgidia - medgidiasedintacl-1510331766.jpg
Consilierii locali din municipiul Medgidia s-au întrunit, zilele trecute, în ședință extraordinară. Două dintre proiectele de hotărâri de pe ordinea de zi au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.


La primul punct a fost aprobată încetarea aplicabilității Hotărârii de Consiliu Local nr.78 din 12 mai 2017. Concret, această Hotărâre prevedea aprobarea parteneriatului în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 "Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală-orașe/municipii cu populație de peste 20.000 locuitori" și a Hotărârii Consiliului Local nr.79 din 12 mai 2017, privind aprobarea proiectului "Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală zona marginalizată Medgidia", aprobarea valorii eligibile a proiectului și a contribuției Consiliului Local Medgidia.


Cel de-al doilea punct aprobat pe ordinea de zi a fost privitor la participarea UAT Municipiul Medgidia, în calitate de membru fondator, la constituirea Asociației "Grup de Acțiune Locală Urban Medgidia" - GAL URBAN MEDGIDIA.


Ultimul proiect de pe ordinea de zi, cu privire la aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2017, nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6176 secunde