Doi consilieri locali din Constanța, puși pe liber de prefectul Nicolaescu

387
Doi consilieri locali din Constanța, puși pe liber de prefectul Nicolaescu - prefectadriannicolaescu2-1495782655.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a emis Ordinul nr. 187/2017 prin care se constată încetarea de drept a mandatului de consilier local a lui Dan Mircea Tiberiu din cadrul Consililui Local al localității Lipnița. 


Decizia vine ca urmare a unei sesizări a Organizației Județene Constanța a Partidului Social Democrat, înregistrată la Prefectura Constanța prin care a fost comunicată pierderea calității de membru al partidului pentru consilierul Dan Mircea Tiberiu. 


Totodată, în baza deciziei Partidului Național Liberal, Filiala Teritorială Constanța privind excluderea lui Nicolae Ciocănete, prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a emis Ordinul nr. 190/2017 prin care se constată încetarea de drept a mandatului de consilier local din cadrul Consililui Local al localității Nicolae Bălcescu. 


Ca urmare a pierderii calității de membri ai partidelor politice pe ale căror liste au fost aleși, locurile de consilieri locali se declară vacante. 


Pe de altă parte, prefectul a mai emis și Ordinul nr. 186/2017 prin care se constată încetarea de drept înainte de termen a mandatului de primar al comunei Pantelimon al lui Vasile Neicu, ca urmare a decesului acestuia. În consecință, Prefectura Constanța a comunicat Ministerului Afacerilor Interne vacantarea postului și necesitatea organizării de alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în localitatea Pantelimon. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5784 secunde