"Doamna Viorica Dăncilă a mințit chiar în Parlament spunând că nu va introduce nicio taxă nouă"

183
Președintele Pro România, Victor Ponta, a scris pe Facebook, după anunțarea "taxei pe lăcomie", că premierul Viorica Dăncilă a mințit în Parlament la votul de la învestitură, aceasta spunând că "nu va introduce nicio taxă nouă"

"Doamna Viorica Dăncilă a mințit chiar în Parlament spunând că 'nu va introduce nicio taxă nouă' - la votul pentru investirea Guvernului! Vă mai miră? Vă mai enervează? Și încă o minciună gogonată: au spus mereu că au încasări mari la buget și bani pentru toate proiectele! Dacă e așa de ce sunt așa disperați să pună taxe peste taxe? De ce suntem aproape de Crăciun și nu avem nici măcar proiectul pentru Bugetul pe 2019? Vă mai miră? Vă mai enervează?", a transmis Ponta.

Potrivit acestuia, o taxă trebuie introdusă după un studiu de impact făcut de specialiști și o dezbatere publică, iar cei care vor plăti de fapt aceste taxe cor fi tot românii.

"Orice taxă suplimentară se introduce după un studiu de impact făcut de specialiști și după o dezbatere publică în care cei vizați să fie măcar consultați / la noi Guvernul introduce taxe la două zile după discursul de duminică a lui Dragnea. Credeți că băncile, companiile din energie și telecomunicații vor pune aceste taxe din buzunarul lor (mai ales că vin total impredictibil și fără niciun dialog)? Sa fiți siguri că le vor pune în costul creditelor și al facturilor către firme și populație / deci dvs. o să plătiți indirect toate taxele lui Dragnea", a mai spus Ponta.

Totodată, în postarea sa, liderul Pro România acuză Guvernul de populism.

"Cât de populist (era sa scriu idiot) poți să fii vorbind de 'taxa pe lăcomie' a băncilor când tu ca Guvern trebuie să te împrumuți de la bănci 6 miliard

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4929 secunde