"DNA va avea bugetul solicitat în 2015"

72

Articole de la același autor

Direcția Națională Anticorupție va avea bugetul solicitat în 2015, a declarat ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, după o întâlnire avută cu procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și ministrul Justiției, Robert Cazanciuc. 


'În urma întâlnirii cu conducerea Ministerului Justiției și cea a Ministerului Public, ambele părți au ajuns la un consens în privința alocării bugetului acestor instituții pentru anul viitor. Astfel, deși Ministerul Finanțelor Publice a alocat sumele cerute de către DNA, în Ministerul Public au existat unele probleme interne în ceea ce privește alocarea fondurilor către ordonatorii secundari. Am avut o discuție cu doamna Laura Codruța Kovesi, dar și cu ministrul Robert Cazanciuc, iar în urma acestei întâlniri, lucrurile s-au clarificat: DNA va avea bugetul solicitat în 2015. Aceste concluzii vă vor fi confirmate și de către conducerea celor două instituții', a explicat Vâlcov într-un comunicat remis Agerpres. 


În cursul dimineții de joi, DNA a transmis printr-un comunicat de presă că în anexele proiectului de buget pe 2015 nu se regăsește fila distinctă de buget pentru DNA și că pentru întreg Ministerul Public valoarea bugetului este cu 31,94% mai mică decât execuția bugetară pe 2014.

Ulterior, Vâlcov a explicat, tot printr-un comunicat, că bugetul total al Ministerului Public în 2015 va fi de 707,88 milioane de lei, în creștere cu 19,29 de milioane de lei față de anul anterior. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Cum va arăta bugetul CNAS, în 2015
Joi, 11 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Percheziții DNA  la Constanța
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : DNA FACE PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Parteneriat între DNA și Banca Mondială
Pagina a fost generata in 0.3618 secunde