€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
La Constanța,

Distribuirea pachetelor pentru pensionari este incertă. Elevii vor primi însă, cadouri

Ştire online publicată Marţi, 08 Decembrie 2015. Autor: Carmen MOCANU
Pensionarii din Constanța care primesc pachete cu alimente de la Primăria Constanța stau cu emoții, deoarece luna trecută nu și-au primit drepturile. Chiar și așa, în momentul de față, primarul interimar Decebal Făgădău nu are încă un răspuns clar privind distribuirea pachetelor pentru pensionari, situația fiind incertă din cauza licitațiilor.


„Am avut deja o întâlnire pe această temă, pe 14 decembrie, va avea loc a doua rundă de licitații pentru alimente și, dacă vor fi câștigători, atunci se vor da luna aceasta pachetele, atât pentru noiembrie, cât și pentru decembrie. Dacă ofertele nu vor fi eligibile, banii vor fi transferați pentru anul viitor”, a declarat Făgădău. 


În schimb, școlarii și preșcolarii din Constanța vor primi pachete de săr-bători din partea municipalității la fel ca și în anii trecuți.


„Toți preșcolarii și școlarii din Con-stanța vor primi pachete în ultima săptămână de școală. Ele vor conține dulciuri și jucării”, a spus șeful administrației din Constanța, Decebal Făgădău.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9695 secunde