Mai multe ştiri online:

Dezbatere publică privind bugetul Primăriei Cumpăna. Care este valoarea investițiilor

Ştire online publicată Luni, 15 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Reprezentanții Primăriei Cumpăna au organizat, recent, o dezbatere publică având ca temă bugetul local de venituri și cheltuieli al unității administrativ teritoriale Cumpăna, capitolele funcționare și dezvoltare pentru anul 2019. Totodată, s-a mai discutat despre bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2019 al SC Salubrizare și gospodărie Cumpăna SRL și bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2019 al Clubului Sportiv „Victoria“ Cumpăna.

În cadrul întâlnirii, primarul Mariana Gâju a prezentat locuitorilor comunei Cumpăna, proiectul de buget pe anul 2019 alături de viceprimarul Florin Neagu, secretarul comunei Sorin Daniel Nicolae, consilieri locali și de funcționari publici ai Primăriei Cumpăna.

Șefa administrației publice a anunțat că veniturile totale planificate sunt în valoare de 75.796.127 lei, în creștere cu peste 26% față de anul 2018.

În acest context, suma alocată pentru investițiile din comună reprezintă peste 71% din valoarea totală a bugetului. Mai exact, investițiile sunt în valoare de 54.243.142 de lei.

Printre altele, primarul Mariana Gâju a ținut să reamintească că misiunea instituției pe care o conduce vizează asigurarea respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor și oferirea unor servicii publice locale de calitate, realizate în condiții de eficiență, într-un mod echitabil, transparent și legal.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7762 secunde