"Desemnarea candidatului Chiru pentru Primăria Constanța a fost o greșeală a partidului"

323
Liderul ALDE Constanța, senatorul Mircea Banias, a organizat, în această după amiază, o conferință de presă în contextul alegerilor care s-au încheiat. Printre altele, el a declarat că ALDE a obținut în județul Constanța un scor de 6,8% și că este un rezultat care îl mulțumește, dat fiind faptul că partidul a fost înființat recent.

Senatorul a mai afirmat că speră ca la alegerile parlamentare din toamnă să se obțină un scor și mai bun. Practic, în județul Constanța, ALDE a obținut un primar al orașului Hârșova, în persoana lui Viorel Ionescu, pe care Mircea Banias a vrut să-l felicite public pentru rezultatul foarte bun adus partidului în Constanța. Totodată, el a mai menționat că ALDE Constanța a câștigat 38 de consilieri locali în tot județul și trei consilieri județeni.

"Sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut pe județul Constanța, ținând cont că partidul nu s-a înființat de mult timp. În schimb, nu sunt mulțumit de rezultatul obținut pe municipiul Constanța. Desemnarea candidatului pentru Primăria Constanța a fost o greșeală a partidului care ne-a costat și intrarea în Consiliul Local Constanța.", a declarat senatorul Mircea Banias.

Printre altele, el a mai spus că, de la alegeri și până azi, nu a avut nicio discuție cu candidatul ALDE la fotoliul de primar, Gigi Chiru, în ceea ce privește rezultatul alegerilor, cerându-i să vină să explice rezultatul foarte slab înregistrat.

În altă ordine de idei, Mircea Banias a spus că a avut discuții cu cei de la PSD Constanța și au ajuns la înțelegerea să facă alianță în Consiliul Județean Constanța, unde ALDE va primi o funcție de vicepreședinte. Totodată, el a spus că nu a purtat discuții cu liberalii, pentru că aceștia nu l-au căutat, dar ar fi dispus să aibă negocieri și cu aceștia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4274 secunde