€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Deputatul Stelian Ion, de la USR: "Vom aborda problema modificărilor Codurilor Penale"

Ştire online publicată Joi, 25 Aprilie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Deputatul constănțean Stelian Ion, de la USR, a declarat, ieri, că reprezentanții formațiunii pe care o reprezintă vor aborda, la întâlnirea cu membrii Comisiei de la Veneția, și problema modificării Codurilor penale, chiar dacă, formal, nu face obiectul întâlnirii.

„Am fost anunțați de Florin Iordache că există întâlnirea cu reprezentanții Comisiei de la Veneția. Vom merge și noi. Vom spune toate argumentele noastre și pe ordonanțele legilor justiției date de Tudorel Toader, în ciuda tuturor avertismentelor primite anterior, dar vom vorbi și de aceste modificări la Codul penal și la Codul de procedură penală care nu făceau, din punct de vedere formal, obiectul acestei întâlniri. Dar pentru că lucrurile s-au întâmplat de pe o zi pe alta atât de repede și pentru că această comisie deja a dat un aviz pe Codul penal și de procedură penală, va trebui să discutăm și aceste aspecte. Cu siguranță, cei din PSD vor încerca să facă tot posibilul să ne blocheze să luăm cuvântul pe aceste considerente, dar le vom solicita celor din Comisie să avem un astfel de dialog“, a spus deputatul constănțean Stelian Ion.

Comisia specială parlamentară în domeniul justiției va avea, astăzi, o întâlnire cu reprezentanții Comisiei de la Veneția, discuțiile vizând ordonanțele de urgență de modificare a legilor justiției. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7682 secunde