€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

Deputatul Remus Cernea a părăsit Partidul Verde

Ştire online publicată Luni, 25 Noiembrie 2013. Autor: Carmen MOCANU
Parlamentarul Remus Cernea a părăsit, sâmbătă, Partidul Verde, invocând tensiuni și divergențe valorice. Cernea a propus în partid un plan de acțiune pentru alegerile europarlamentare, dar colegii săi l-au respins. Deputatul ar urma să-și continue activitatea fie ca independent, fie într-o organizație, cu oameni care împărtășesc aceleași principii. 


„După cum se știe, atunci când mai mulți oameni se asociază într-o organizație, devin mai puternici în măsura în care împărtășesc aceleași valori și în care se dedică, împreună, unor scopuri comune. Altfel, asocierea respectivă îi vulnerabilizează pe toți și le irosește energia și timpul în neînțelegeri și tensiuni continue. În ce mă privește, am mers și voi merge întotdeauna înainte alături de cei ce își asumă principii și valori similare întrucât acestea sunt cele care dau sens unui efort comun. Am demonstrat că îmi asum total cauze necesare pentru schimbarea în bine a României și pentru ridicarea standardelor de mediu și de res-pectare a drepturilor omului și a valorilor democratice ale so-cietății deschise. O voi face în continuare și îmi voi extinde atât echipa cu care lucrez, cât și aria temelor și cauzelor pe care le asum”, a spus Remus Cernea.  


Lider al Par-tidului Verde, Remus Cernea a fost ales deputat în Colegiul uni-nominal 9 din Constanța din partea USL. În luna mai a acestui an, el s-a retras din grupul parlamentar PSD, după ce Partidul Verde a întrerupt colaborarea cu USL ca urmare a inițierii proiectelor privind gazele de șist. La timpul respectiv, Remus Cernea spunea că Partidul Verde pe care îl reprezintă este deschis pentru diverse forme de cola-borare politică, atât cu parla-mentari din USL, cât și din alte partide. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7236 secunde