Deputatul PSD Liviu Pleșoianu vrea să candideze la prezidențiale în 2019

221
3
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu vrea să candideze la prezidențiale în 2019 - psdplesoianucopy-1515775684.jpg

Articole de la același autor

Deputatul social-democrat Liviu Pleșoianu a anunțat, într-o scrisoare deschisă către colegii săi din PSD, că va candida la alegerile prezidențiale din 2019.

"Voi candida la prezidențialele din 2019. Când se va hotărî PSD să țină acel Congres, membrii partidului vor decide, așa cum este firesc. Dar, indiferent de acea decizie, eu tot voi candida în 2019", a scris Pleșoianu, în scrisoarea publicată pe Facebook.

Totodată, Pleșoianu a declarat că va continua să nu se întâlnească cu nicio grupare internă din PSD.

"Chiar dacă acest mesaj nu vă este transmis de unul care e de-o viață în PSD, ci doar de un an și-un pic, poate va conta tocmai pentru că cel care îl semnează nu are doctorate la SRI, nu are cărți cu prefața și postfața semnate de Coldea și Maior, nu joacă tenis decât cu prietenii săi de-o viață și nu culege struguri decât în via străbunicilor de la țară", a precizat Pleșoianu.

El a arătat că nu îl interesează jocul politic în sensul clasicelor lupte interne pentru putere.

"Am reușit în 2017 două lucruri pe care le consider foarte importante: să lupt fără preget și fără rezerve cu hidra care a luat această țară ostatică de mai bine de un deceniu și, în același timp, să nu particip la nicio întâlnire, de orice fel (chiar și mascată în felurite chefuri), a vreunei grupări din PSD. Voi continua să apreciez în partid și în afara lui doar susținerea celor care rezonează cu ce spun și cu ce fac", a mai afirmat Pleșoianu.

În opinia sa, este "profund greșit" că liderul PSD nu consideră necesară desemnarea în acest moment a unui candidat la prezidențiale.

"Președintele PSD, domnul Liviu Dragnea, (pe care l-am susținut și l-am criticat în egală măsură din libertatea forului meu interior și nu legat de sforile intereselor altora!), spune așa referitor la organizarea unui congres unde să se aleagă de pe acum candidatul PSD pentru prezidențialele din 2019: Nu, ar fi o mare greșeală. Dacă noi am desemna un candidat, în trei luni de zile el dispare. Îmi pare rău, dar chiar e profund greșit!", consideră Pleșoianu. 

Comentează știrea

a-mirabilis
13 ianuarie 2018
adamismul romanesc

Am impresia ca Plesoianu asta este o ,,facatura feibucista''aparuta in virtual de undeva din spatiu,fara niste realizari remarcabile si reusite in propia-i specializare(care-o fi ?) In politica nici atat .Culmea ,incurajat de ,,laikuri''si fraze dulci,mieroase, domnul Plesoianu chiar crede ca este apt de a candida la Presedentie.Pai daca nu are in spate o formatiune politica zdravana la trup dar si la cap insuccesul este asigurat.Cat despre sustinerea ,,boborului''don Plesoianu sa ia aminte ca ,,boborul''este sensibil la vorbe si -l va vota emotional,mai precis n-are pe cine vota.Inainte de reusita ,sa ia de pe acum pulsul increderii ,,boborului'' lui Iohannis si sa vadace-l asteapta.Insa este o sansa.Are ceva comun cu Presedintele SUA;amandoi au coafura originala si specifica unor purtatori de sceptru ;Trump cu parul valvoi ca un leu de anvergura mondiala si Plesoianu cu parul in codita fara fundita cu anvergura de cartier.Adamismul in Romania se pare ca este perpetuu.Intodeauna cand se schimba regimul Romania trebuie sa o ia de la inceput,de la Adam si Eva.

Papu
13 ianuarie 2018
Vise taică, vise !

Măi băiete, ai halucinații ?. "Pân'la Dumnezeu te mănâncă sfinții".

Gigi
14 ianuarie 2018
Pai ...

Cand se urca scroafa in copac , toate i se par posibile ... Jighimeaua asta , latrau notoriu , gunoi resapat , asemenea lipitorilor de Teleorman , nu tace decat atunci cand rahatul intregului neam i se toarna temenic si integral pe gat ! Javre ! Gunoaie ! Putreziciuni !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4211 secunde