Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, cere expulzarea ambasadorului SUA din România

582
7
Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, cere expulzarea ambasadorului SUA din România - liviuplesoianu-1504109213.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu solicită "expulzarea" ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, despre care susține că s-a amestecat nepermis de mult în activitatea parlamentară și guvernamentală a României.

"Date fiind ingerințele repetate în treburile interne ale țării mele, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm. Dacă suntem cu adevărat un stat independent și suveran, dacă ne respectăm Constituția și pe noi înșine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador în activitatea parlamentară și guvernamentală, precum și în politica românească în ansamblul ei. Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, așa cum nu e, în general, treaba niciunui ambasador cum anume hotărâm noi să ne construim propriul cadru legislativ", a scris Pleșoianu, pe pagina lui de Facebook.

De asemenea, deputatul îi impută ambasadorului SUA pozițiile privind sistemul de justiție, dar și faptul că a susținut protestele antiguvernamentale.

Pleșoianu le-a cerut ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, și premierului Mihai Tudose să ia măsurile care se impun și să arate Americii că România merită respect.

"Pentru toate acestea și pentru multe alte afirmații, poziționări și atitudini de stăpân de colonie, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm. E cazul ca America să înceapă să ne trateze cu respect real! Iar dacă ministrul de Externe și premierul nu iau imediat măsurile care se impun înseamnă că acceptă tacit statutul de colonie administrată de peste Ocean!", a mai spus deputatul PSD. 

Comentează știrea

UN STUDENT AFRICAN
31 august 2017
PROSTIA SI MANDRIA

CE DRACU CAUTI TU IN GUVERN CAND GANDESTI CU C....? ATI FACUT TARA HARCEA PARCEA CHIAR CU AMBASADORI DE CALITATEA CELUI AMERICAN. FARA ASTFEL DE AMBASADORI NICI NU MAI EXISTAM. CREZI CA ESTI IN EVUL MEDIU CA SA FACI CE-TI TRECE PRIN CAPUL TAU SEC? CE BINE AR FII SA FIM O COLONIE USA...DACA CORUPTIA ,SARACIA, LIPSA DE ASISTENTA PUBLICA, EMIGRAREA A AJUNS UNDE A AJUNS, ESTE DIN CAUZA TAMPITILOR CA TINE, IN NICI UN CAZ DIN CAUZA AMBASADORILOR. TU, INCULTULE, CAM CARE CREZI CA ESTE ROLUL UNUI AMBASADOR? NU MA MIR CA UN GUVERN "CONDUS" DE DOI INCOMPETENTI-DRAGNEA-TARICEANU, SE INCONJOARA DE STUPIZI CA MATALE. LASA-TE DE POLITICA SI FA-TI UN APROZAR. ACOLO ESTE LOCUL TAU.(VEZI CA EXISTA NISTE APARATE DE RAS, GILETTE. SE FOLOSESC CA SA-TI DAI JOS MIZERIA DE PE FATA).

sever
31 august 2017
coincidenta, toti neavenitii se numesc liviu

sper ca datorita afirmatiilor tale la adresa ambasadorilor, stapanii tai, prim ministrul,tariceanu si dragnea sa se trezeasca si sa te excluda din gasca lor. ca prea esti prost.........

Sindbad
31 august 2017
N-ai cu cine mă...

Mai prost decât prevede legea, vorbește pentru nivelul votanților săi. Probabil că o să schimbe și legea aia, tot noaptea ca hoții. - Să treci pe la casierie să-ți iei bonurile valorice și abonamentul RATC. Si să vii cu tac-tu că tu le pierzi la pariuri...

Draga Cuget,
31 august 2017
Spuneti-i acestui deputat

Spuneti-i ca el este doar un muritor prapadit.Spuneti-i acestui deputat pesedist ca el si partidul/alianta lui nu reprezinta mai mult de 20% din vointa romanilor.Rezultatul alegerilor este evident.Restul romanilor(de 80%) sunt reprezentati de alte formatiuni politice(20%) sau au considerat pe buna dreptate ca nu exista niciun politician demn sa-i reprezinte in Sfatul Tarii,adica nu au votat(60%).Spuneti-i ca eu ma numar printre cei 60 %.Un procent mare obtinut de un partid politic in procesul electoral nu inseamna automat si un sprijin popular.Spuneti-i ca atunci cand ne vom scula ,noi majoritatea de 60 %,il vom spulbera si pe el si pe gasca lui de hoti. Il vom spulbera pentru ca noi suntem "tara mea". Spuneti-i ca el si partidul lui reprezita doar vointa unei minoritati din aceasta tara.Aceasta minoritate se numeste poporul pesedist iar tara lor este tara aventurierului Dracnea.Din aceasta cauza spuneti-i deputatului ca el nu are voie sa vorbeasca in numele "tarii mele" si ca nu i-am dat voie sa-si spuna parerea nici in numele meu.Si totusi,daca as fi obligat sa aleg intre un supozitor bolsevic sau un trabuc american,spuneti-i ca eu as prefera sa ma fumeze un ambasador american decat sa ajung supozitor bolsevic in curul "capitalistului" rosu Mazare(el, Mazare este doar "modelul" meu de cacapitalist roman postdecembrist).

ROMAN
31 august 2017
sa-si vada de treaba lor ca au destule probleme

Acolo unde sau dus americanii si au IMPUS demacratia lor sa ales praful si pulberea.Cine sunt ei sa dicteze ce trebuie sa faca alte tari ?Ce sa intamplat in Vietnam,Cambogia,Irak,Siria ,Liban,si multe multe tari numai bine nu este.Acolo unde au interese economice (adica sa jupoaie popoarele) i-si baga coada iar unde este saracie nu ii intereseaza.Peste tot unde sau dus sau dus unde este bogatie si si-au tras partea lor .Asta fac americanii pe unde sau dus TALHARESC.

PT "ROMAN"
31 august 2017
MINUNE, ANALFABETUL SCRIE...

MAI BOULE, DACA NU STI SA SCRI CORECT IN LIMBA TA MATERNA STAI IN BANCA TA. IN 7 RANDURI AI FACUT 10 GRESELI INADMISIBILE ;DE GRAMATICA,PUNCTUATIE,EXPRIMARE. GRESELI INADMISIBILE IN CLASA A 2-A. DECI CIOCUL MIC.LA NIVELUL TAU NU AI DREPTUL LA COMENTARII. ESTI PRE PROST CA SA-TI PERMITI COMENTARII DESPRE SUBIECTE PE CARE NU ESTI CAPABIL SA LE PRICEPI. CITESTE CE TI-AM SCRIS DE MAI MULTE ORI. POATE CU UN MARE EFORT O SA INTELEGI.(BANCIU TE PUNE IN CATEGORIA "ANALFABET FUNCTIONAL".

netplusultra
31 august 2017
cratima

Ma-ta are cratima Mama n-are cratima S-au dus - are Sau n-are ?

Răspuns la: sa-si vada de treaba lor ca au destule probleme
Adăugat de : ROMAN, 31 august 2017
Acolo unde sau dus americanii si au IMPUS demacratia lor sa ales praful si pulberea.Cine sunt ei sa dicteze ce trebuie sa faca alte tari ?Ce sa...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0153 secunde