Deputatul PNL Florin Roman intră în greva foamei. Care este motivul

201
Deputatul PNL  Florin Roman intră în greva foamei. Care este motivul - deputatgrevafoameiflorinroman-1505224521.jpg
Deputatul PNL Florin Roman a declarat, ieri, că va intra în greva foamei în fața biroului președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în semn de protest față de "lipsa de reacție" a Guvernului în ceea ce privește finanțarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia.

"Am depus o informare în data de 1 septembrie către Biroul permanent al Camerei Deputaților, către Secretariatul general, prin care anunț că începând cu data de 18 septembrie ora 9.00 voi intra în greva foamei în Parlamentul României în semn de protest față de lipsa de reacție a acestui Guvern antiromânesc în ceea ce privește finanțarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Voi protesta în fața biroului domnului Liviu Dragnea pentru că dânsul este, de fapt, cel care conduce și Guvernul și Parlamentul. Avem o lege a Centenarului și o lege a Monumentului Unirii care așteaptă la vot final în Camera Deputaților, pe care vremelnic o păstorește domnul Liviu Dragnea. Deci totul depinde de voința politică a domnului Dragnea dacă acest monument se face sau nu", a spus Roman la Parlament, citat de Agerpres.

El a spus că va protesta în fața biroului președintelui Camerei Deputaților stând pe un scaun, atât cât îi va permite starea de sănătate.

"Nu voi sta cu cortul, că înțeleg că nu îmi vor da voie să îl pun și nici nu vreau să pun Parlamentul într-o situație stânjenitoare. Voi protesta civilizat stând pe un scaun în fața biroului domnului Dragnea cât starea de sănătate îmi va permite, asta este, ce să facem?", a mai spus parlamentarul liberal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3134 secunde