Deputatul liberal Tararache i-a scris viceprimarului Făgădău. Ce îi cere

302
1
Deputatul liberal Tararache i-a scris viceprimarului Făgădău. Ce îi cere - untitled-1428316406.jpg

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Mihai Tararache, de la PNL, i-a adresat, astăzi, o scrisoare deschisă viceprimarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, prin care îi solicită să renunțe la reînnoirea contractului pentru ridicarea mașinilor din Constanța. 


"Domnule viceprimar, găsiți soluții pentru a identifica posibile amplasamente pentru parcări în Constanța și apoi căutați pedepse aspre, abia în momentul în care constănțeanului i se va da o posibilitate decentă de a parca, măcar în zonele importante ale orașului. Nu luați exemplul ANAF, care sancționează în stânga și în dreapta fără a oferi un cadru decent de lucru și fără argumente solide. E timpul, domnule Făgădău, ca primăria să lucreze numai în sprijinul constănțeanului și nu împotriva lui, iar ca primă măsură pentru a demonstra că aceasta este și dorința dumneavoastră, vă cer să renunțați la licitația ce se desfășoară în aceste zile, pentru un nou contract prin care o firmă, probabil aceeași sau alta, să continue șirul de abuzuri împotriva șoferilor din orașul nostru. Ar fi un semn de înțelegere și bunăvoință din partea dumneavoastră. După cum probabil știți, există deja orașe în care aceste ridicări s-au interzis definitiv", se spune, printre altele, în scrisoarea formulată de deputatul Mihai Tararache.



Comentează știrea

constănțean
7 aprilie 2015
nesimțire

Sunt de acord ca să se facă locuri de parcare dar,ce ne facem cu "șmecherii" care parchează pe trecerea de pietoni,trotuare,etc.,ce facem cu mizeria din oraș,cu câinii de pe străzi,lipsa parcurilor,locurilor de joacă,cu țiganii care au împânzit orașul,etc,dorim un oraș decent,curat,cerem prea mult?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3662 secunde