Deputatul Iorguș reunește la masa negocierilor greviștii și conducerea Daewoo Mangalia

690
Deputatul democrat liberal Zanfir Iorguș participă, astăzi, la o întâlnire cu liderii Sindicatului Liber "Navalistul" și cu reprezentanții conducerii companiei Daewoo Mangalia Heavy Industries. Evenimentul are loc la sediul companiei, la ora 10.00 și, potrivit unui comunicat de presă, scopul său este acela de a identifica pro-blemele cu care se confruntă compania și, totodată, de a debloca actuala situație.
Reamintim, din acest punct de vedere, că, în cursul săptămânii trecute, membrii organizației sindicale "Navalistul" din cadrul companiei româno-sud coreene au intrat în grevă generală, fapt care a dus la pierderea a trei dintre contractele societății.
În aceeași ordine de idei, Organizația PDL Mangalia, al cărei lider este deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguș, și-a exprimat dezacordul față de acțiunea organizată vineri, 15 octombrie, la sediul DMHI, de către un grup de membri ai sindicatului "Navalistul", alături de organizația de pensionari a PSD Mangalia. Astfel, democrat liberalii explică faptul că, "dacă liderii de sindicat ar fi dorit să susțină interesele muncitorilor din DMHI și să protesteze, atunci ar fi trebuit să o facă la sediul Consiliului Județean Constanța, instituție care a refuzat în ultimii doi ani eliberarea autorizației de construcție pentru o investiție de peste 200 de milioane de euro, blocând șansa de lucru a peste 800 de muncitori".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7956 secunde