Deputatul Gheorghe Dragomir: "Victor Ponta este un pericol pentru economia românească!"

444
10
Deputatul Gheorghe Dragomir:

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal susține că Guvernul Victor Ponta se află în plină campanie de mistificare a realităților economice și de mituire a electoratului. 


"De câteva zile, premierul-candidat Victor Ponta și miniștrii săi au inundat spațiul public cu minciuna că bugetul se află pentru prima dată într-un echilibru perfect între venituri și cheltuieli. Realitatea este însă că această echilibrare pe hârtie este făcută pe seama sacrificării economiei reale, prin eliminarea investițiilor guvernamentale, aflate la cel mai scăzut nivel din ultimii ani. De fapt, se compromite orice posibilitate de creștere economică în 2015. Tăierea investițiilor guverna-mentale cu aproximativ 20% în acest an înseamnă garantat pierderea de locuri de muncă anul viitor. Vom avea o creștere a șomajului, în rândul tinerilor șomajul ajungând în prezent la 23,7%. Totodată, fondurile de pensii și de sănătate sunt în continuare în deficit", a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir. 


El a mai explicat că prognoza Comisiei Europene pentru anul viitor a dat practic în vileag această mistificare a Gu-vernului Ponta că se află în echilibru bugetar și că se va încadra în 2015 în deficitul prognozat. "Cei de la Bruxelles ne spun clar că deficitul va fi dublu decât cel anunțat de Ponta, dacă această politică nu e corectată rapid. PNL cere Guvernului Ponta să facă o politică a adevărului, nu a minciunii măcar în ceea ce privește echilibrele economice. O agravare a acestei situații este dată de pomenile electorale acordate de Guvern în prag de prezidențiale, care ascund de fapt taxele din 2015. Cetățenii trebuie să în-țeleagă că aceste pomeni electorale se vor transforma în taxe, pentru că ele vor trebui acoperite", a spus liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. 


Mai mult, el l-a acuzat pe Victor Ponta că refuză să prezinte bugetul pe 2015, iar lipsa predictibilității duce la refuzul la conformare al contribuabililor existenți și la alungarea investitorilor potențiali cu consecințe majore asupra predictibilității nivelului de venituri. "Fără un buget de stat coerent, orice proiecte pe termen mediu și lung sunt imposibil de implementat. Considerăm că Victor Ponta este un pericol pentru România, este un pericol pentru economia românească, este un pericol pentru democrația din România prin modul în care conduce propriul partid, prin modul în care reacționează la problemele societății și prin felul în care deturnează natura problemelor", a conchis liberalul Gheorghe Dragomir. 


Comentează știrea

Hanibal
8 noiembrie 2014
Despre care economie e vorba ?

Dupa cum arata dl Dragomir nu se vede ca are de suferit de pe urma situatiei economiei romanesti pe care o critica . El stie prea bine ca economia unei tari nu se deterioreaza subit , ci este un proces la care au contribuit mai multi factori negativi din care amintim doar incapacitatea partidelor si guvernelor de toate culorile , demagogia si CORUPTIA , ca sa ne referim doar la aceste cauze . Romania nu a dus si nu duce lipsa de programe politice care promit dezvoltare , progres si prosperitate . Ceva s-a realizat , dar pentru clasa politicianista , pentru oligarhie si baroni , pentru clientela lor . Drama consta in faptul ca in afara de gargara politicianista de tip Dragomir , in Romania nu exista forte politice , sociale , oameni de valoare si curajosi care sa lupte hotarat contra banditilor care sunt mai rai ca fanariotii . Romania are resurse si se poate considera , inca , o tara bogata . Dar contrastul dintre bogatoa tarii si saracia cetatenilor (cca 60 % ) arata ca nu sunt sanse reale de redresare . Demagogia , populismul , setea de putere nemeritata , precum si alte racile care privesc si o mare parte a electoratuluii , ne demonstreaza de 25 de ani ca in final , tara va incapea pe mana strainilor , asa cum se vede deja in prezent . Dragomir si toti cei ca el , ar trebui sa stie ce declara odinioara P.S. Aurelian intelectual de frunte din secolul 19 : " Nu ne este permis noua , celor de astazi , ca din nestiinta ( rea vointa si coruptie adaugam noi ) sa inlantuim viitorul , sa lasam drept mostenire o tara ale carei intreprinderi economice fundamentale sunt in maini straine " . Ce sa mai spere Romania cand indivizi de teapa lui Dragomir , ca de ex, parlamentarul Gheorghe Florin , lipsit de caracter si voiajor politic , declara aseara la TV Digi Constanta , ca vrea sa castige Ponta , care va face pentru Romania ce n-au facut ceilalti presedinti pana acum . Mare ticalos . Alaturi de el , mai gras ca oricand si vadit imbatranit in rele , parlamentarul Manea ( cu accentul pe ultima silaba ) omul cu elefantul , isi privea " adversarul " poltic cu duiosie si intelegere , fara sa reactioneze si sa-l injure de mama , intre cei doi nefiind nicio deosebire . S-ar putea totusi ca Florinel sa aiba dreptate : Ponta va reusi , impreuina cu complicii sai sa jefuiasca si sa distruga tot ce a mai ramas in urma lui Iliescu , Constantinescu si Basescu . Aferim.

Scipio
8 noiembrie 2014
Demagogii

Dragomir in 2012 a participat la puciul organizat de Ponta. Acum il critica pe Ponta. Florinel a luptat atunci alături de Basescu împotriva lui Ponta. Acum il lauda pe Ponta. Mari caractere acești doi umflați !

bogdan
8 noiembrie 2014
vorbiti fara sa stiti

Daca nu stiti nu mai vorbiti. Domnul Dragomir a fost unul din cei care s-au opus USL-ului, dar a avut prea putina putere ptr ca sa nu se realizeze.

DODO
8 noiembrie 2014
danger

Numai pt economie?

john
9 noiembrie 2014
din categoria putul gandirii

lideri locali modesti se exprima la nivel national

Gabriel
9 noiembrie 2014
Pentru John

Ai executat bine ca un lunetist dintr-un singur foc. Exact asta este,niste vai de curul lor fara educatie sau cu educatie precara in cam toate domeniile se cocoata pe functii in partied la nivel local,pentru ca au melitza si tupeu,adica ceva specific tocmai tipilor mai modesti la minte.Fiind pe scaune mari si moi,ei isi inchipuie ca brusc sunt detinatorii inteligentei,ca functia atrage desteptaciunea fara sa invete nimic,ba chiar sunt grabiti sa dea lectii.Se simt chiar jigniti ca lumea doar se preface ca-i respecta.Ei vor decat propria asigurare cu bani, dar vor ca noi sa credem ca asta e spre binele tarii.Au noroc ca sunt multi tampiti,adica mai multi decat cei normali si asa raman mult timp pe scaunele alea,rahatii naibii!

Papu machidonu'
9 noiembrie 2014
Mikey Mouse fripturistu'

Păi dacă Mikey Mouse fripturistu e un pericol pentru economia românească, voi cei din partidele de dreapta de ce vă mușcați de kuur unii pe alții ?. Pentru ciolan sau pentru funcții de șefi , sau și pentru una și pentru alta ?????!!!!!. Nu degeaba se spune că românii nu sunt un popor unit.

M.P
9 noiembrie 2014
Pnl cumparat la bucata

La cat e porcul asta de gras, nu prea a trecut criza peste el. Oricum, Dragomir si Hassotti sunt vanduti PSD, cu care se pupau de zor in 2012. Ce mai vin sa critice pe Ponta, cand de fapt ei il voteaza cu doua maini.

Manea
9 noiembrie 2014
Mai Mihai Petre zis Hanibal

Mai Mihai Petre, tu in cate partide ai fost? Iti spun eu: PD, PNL, PUR, PDL, FC, adica 5. Cand ai fost director la OPC, te-ai luptat cu spaga si coruptia din sistem? Nu ti-a placut mierea din borcan, si-ai pus si tu botu la spaga. N-am vazut nicio ancheta interna sau concedierea vreunui inspector OPC. Asa ca lasa tu gargara si minciuna.

Răspuns la: Despre care economie e vorba ?
Adăugat de : Hanibal, 8 noiembrie 2014
Dupa cum arata dl Dragomir nu se vede ca are de suferit de pe urma situatiei economiei romanesti pe care o critica . El stie prea bine ca economia...
Nel
9 noiembrie 2014
Oferte de lucru urgente!

Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5173 secunde