Deputatul de Constanța, Mădălin Voicu, se disculpă: "Sunt agățat fără niciun fel de vină"

222
2
Deputatul de Constanța, Mădălin Voicu, se disculpă:

Articole de la același autor

Deputatul Colegiului 10 din Constanța, Mădălin Voicu, s-a prezentat, vineri, la Camera Deputaților pentru a studia dosarul în care procurorii DNA cer reținerea și arestarea sa pentru fapte de corupție, el susținând că este "agățat fără niciun fel de vină". 


"Eu nu vreau să politizez acest caz, că alții îl politizează este problema lor. Eu vorbesc despre o problemă a mea, personală, despre care v-am spus și continui să cred că sunt agățat fără niciun fel de vină. Că putem face speculații, că putem face suspiciuni rezonabile sau că putem avea tot felul de bănuieli, unele subiective dacă nu chiar tendențioase, asta este cu totul altă chestie. Eu mă supun legii în condițiile în care presupun, la fel cum am presupus, că legea este dreaptă, că se va face un fel de ordine. Se va pune în practică statura justiției", a declarat Mădălin Voicu. 


El a adăugat că nu o să roage sau să influențeze colegii, iar în plenul Camerei Deputaților la votul final asupra cererii DNA o să își spună punctul de vedere. 


Reamintim că Mădălin Voicu a fost ales parlamentar în 2012, în Colegiul 10 din Constanța, atunci când a candidat pe listele USL. El este acuzat de trafic de influență, fals în declarații și spălare de bani, toate în formă continuată. Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis miercuri să trimită cererile DNA pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun Comisiei juridice, care are termen până luni pentru a elabora rapoartele.


Comentează știrea

HANNIBAL
13 februarie 2016
TOT LIBERALII

Faptul ca liberalii au fost tot timpul in cardasie cu PSD este stiut de mult , mai ales cand a luat fiinta USL . Zilnic putregaiul politicianismului romanesc iese la suprafata . Te apuca rasul cand auzi de schimbarea clasei politice , de reforme , de modernizare . Nu se poate face nimic in Romania si asa a fost intotdeauna . Paridele au devenit gazde de hoti, de de parveniti , de lichele , de puscariabili dovediti sau inca nedovediti . Daca tot ne referim la liberali sa le reamintim ca in 1875 P.P.Carp declara in parlament : " La noi, partidul liberal nu s-a legitimat pana acum , decat prin ambitia unora , care punand mana pe putere au impus tarii un grup de oameni care in timpuri normale n-ar fi putut aspira la onoarea de a carmui aceasta tara . Afirmatia de mai sus este astazivalabila pentru toate partidele. Cat despre modernizare , sau reforme , raman si astazi valabile cuvintele lui N.Iorga rostite tot in parlament in 1913 : " Daca voiti reforme , trebuie sa alungati politicianismul din randurile dvoastra , pe acei oameni care au venit la dvoastra sa capete mai mult decat ceea ce ar fi putut capata prin talentul si munca lor ". Desigur ca Madalin Voicu ar fi facut mai bine sa se ocupe de muzica in Constanta , sa fie dirijor sau solist . Asta inseamna munca si castig mic . Doar in politica poti face avere rapid. Dar nu conteaza . Toti acesti indivizi ca Voicu vor candida iar si iar si noi ii vom alege uitand un lucru elementar : cine voteaza cu hotii nu sunt victime ci complice .

Solon
14 februarie 2016
Politica romaneasca pute

Te imbraci elegant,ai pantofii curati si mergi privind atent spre tinta prestabilita. Cand intri de bunavoie cu pantofii curati in primul cacat pe de pe strada cum a intrat Madalin Voicu in politica,e de inteles ca pana la tinta ai sansa sa te murdaresti si pe pantalon,sa puti si sa inlaturi prietenii.Da,Madalin nu are ce cauta in politica,pentru ca politica romaneasca este imputita si de fapt este antiromaneasca ,asta vazandu-se prin rezultatele dezastrului national de dupa lovitura de stat din 1989.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7317 secunde