Demisie în PDL Constanța

Deputatul constănțean Florin Gheorghe a plecat după Elena Udrea

684
2
Deputatul constănțean Florin Gheorghe a plecat după Elena Udrea - flotingheorghe-1391189968.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Colegiului 10 din Constanța, democrat liberalul Florin Gheorghe și-a dat, vineri, demisia din PDL și s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară. Florin Gheorghe se află la primul mandat de parlamentar după ce, anterior, a fost consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Constanța. 
Apropiat al Elenei Udrea, Florin Gheorghe nu a plecat singur după Elena Udrea ci, împreună cu parlamentarii PDL Camelia Bogdăneci, Daniel Geantă, Dragoș Gunia, Petru Movilă, Adrian Gurzău, Florin Secară, Florin Popescu, Andrei Volosevici și Ciprian Rogojan.
La închiderea ediției, toți parlamentarii demisionari din PDL care au plecat la Mișcarea Populară se aflau la Colegiul Național al Mișcării Populare, organizat la Sighișoara.
De asemenea, la eveniment era prezent și europarlamentarul Cristian Preda care s-a înscris în PMP și a anunțat că va candida la Parla-mentul European. De asemenea, la Colegiul Național al Mișcării Populare participau și unii dintre consilierii de la Cotroceni care au demi-sionat recent pentru a se înscrie în formațiune.
Pentru constituirea unui grup parlamentar este nevoie, la Camera Deputaților, de 10 deputați, iar la Senat de 7 senatori.
Reamintim că Partidul Mișcarea Populară va fi înscris în Registrul partidelor politice, în urma deciziei definitive dată miercuri de judecătorii de la Curtea de Apel București, liderul formațiunii, Eugen Tomac, declarând că "29 ianuarie 2014 va rămâne în istorie ca dată de naștere a PMP". 


Comentează știrea

Bojidar
1 februarie 2014
Traditional clasic

Despre Partidul Mișcarea Populară și Nuțy Udrea, gagica lui Matrafox Șantaj Băsescu. Într-un partid de pupincuriști, jagardele, mincinoși, profitori, trădători, haimanale, turnători, lichele și hoți, este loc și de curve de genul lui Nuțy Udrea, gagica lui Matrafox Șantaj Băsescu! Și tot parcă nu e destul să portretizezi cele mai jalnice produse ale regimului Matrafox Șantaj Băsescu!!! Nuțy Udrea nu este o curvă tradițională, clasică. In comparație cu suratele ei, ea a jucat si joacă tot timpul la două capete! Nuțy Udrea a sfidat și sfidează istoria, valorile democrației și regulile bunului simț. Astfel ajungi sa apreciezi sinceritatea acelora care practică cea mai veche meserie din lume. Cu ele lucrurile sunt simple. Ele vând tu cumperi. Și ceea ce vând e ambalat corespunzator. Pentru că nu e loc de codoșlicuri. Nu isi pot permite să sfideze. Trăiască curvele tradiționale, clasice!

Baspunar
3 februarie 2014
Basescu a facut din Romania o colonie a SUA si UE

MINCIUNA Băsescu sau mentalitate de escroc de duzină. Susținători băsiști de pretutindeni, vă doresc respectuós să-i pupați in dos pe Matrafox Șantaj Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, până când o să-i doară-n cur! Sinecura băsistă, să știți că pe mine nu mă doare fix în cur de comportamentul dumneavoastră de pupincuriști, jagardele, mincinoși, profitori, trădători, haimanale.

Răspuns la: Traditional clasic
Adăugat de : Bojidar, 1 februarie 2014
Despre Partidul Mișcarea Populară și Nuțy Udrea, gagica lui Matrafox Șantaj Băsescu. Într-un partid de pupincuriști, jagardele...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Elena Udrea despre PDL
Vineri, 31 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea a demisionat din PDL
Pagina a fost generata in 0.2884 secunde