€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Deputat PNL: Moțiunea de cenzură contra Guvernului ar putea fi semnată și de parlamentari PSD

Ştire online publicată Duminică, 19 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
"Avem semnale că moțiunea de cenzură a PNL va fi votată și de o parte din parlamentarii PSD care au curajul să ridice capul", a declarat, duminică, deputatul de Cluj, Adrian Oros.


Mai mult, liberalul susține că s-au purtat discuții individuale cu parlamentari social-democrati nemulțumiți de Liviu Dragnea și care își dau seama că partidul are o problemă de imagine din cauza problemelor penale ale liderului.

PNL și USR au depus, vineri, în Parlament, moțiunea de cenzură anunțată de liberali cu titlul “PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. 


Adrian Oros a mai declarat că preocupările principale ale Guvernului Tudose sunt de a acoperi prin șmecherii fiscale o parte din promisunile electorale și de a reforma justiția, astfel încât unii lideri ai coaliției PSD – ALDE să scape de dosarele penale.

PNL și USR au depus, vineri, în Parlament, moțiunea de cenzură anunțată de liberali cu titlul “PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. a declarat liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, afirmând că PNL este pregătit să își asume un program de guvernare. Pentru a trece, documentul are nevoie de 233 de voturi.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8255 secunde