Deputat exclus din PMP pentru că a votat moțiunea împotriva lui Grindeanu

246
Deputat exclus din PMP pentru că a votat moțiunea împotriva lui Grindeanu - parlamentplennarcispop29465x390-1498205386.jpg
Președintele filialei Sălaj a PMP, deputatul Liviu Balint, a fost exclus din partid pentru că a votat, miercuri, pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, Eugen Tomac, președintele executiv al formațiunii numindu-l "maidanez politic"și cerându-i demisia din funcția de parlamentar.


Președintele executiv al PMP a subliniat că îl așteaptă pe Liviu Balint să meargă luni la grupul parlamentar cu demisia din funcția de deputat și să lase locul următorului de pe listă, pentru că mandatul nu este al lui, ci al partidului.


Excluderea din PMP a deputatului Liviu Balint duce și la pierderea funcției de președinte a organizației din Sălaj. În locul său, până la următoarea ședință a forului de conducere în care se va stabili noul președinte interimar al organizației sălăjene, partidul va fi condus de prim-vicepreședintele Fekete Carol.


Liviu Balint și-a explicat gestul de la moțiunea de cenzură într-o postare pe Facebook, precizând că, în opinia sa, țara risca o criză politică și economică prin rămânerea premierului Grindeanu în fruntea Guvernului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3705 secunde