Democrat-liberalii au protestat la Prefectura Constanța

289
5
Democrat-liberalii au protestat la Prefectura Constanța - democratliberaliiauprotestat-1386354699.jpg

Articole de la același autor

Organizația Județeană Constanța a Partidului Democrat Liberal a organizat, vineri, un protest în fața Prefecturii Constanța, la eveniment fiind prezente aproximativ 200 de persoane.

Manifestația a avut ca scop evidențierea neregulilor bugetului pentru anul 2014, iar manifestanții au scandat printre altele, "Ponta, nu uita, noi îți vrem demisia!".

Totodată, democrat-liberali constănțeni au reamintit că PDL Constanța a depus peste 1.300 de amendamente la buget pentru a stimula mai buna colectare a veniturilor, pentru a bloca creșterea taxelor, pentru a susține crearea de locuri de muncă prin investiții și pentru a crește nivelul de trai al românilor, însă amendamentele au fost respinse de majoritatea PSD și PNL.

Comentează știrea

lesinatii tupeisti
7 decembrie 2013
fals

Tupeu de pdl. Maxim 100 de pers au fost in strada. Si au fowt huiduiti de oameni.

dan
7 decembrie 2013
xxx

Hai, domle ca au fost mai multi, numaratoarea din poza arata vreo 200. Dar de ce au fost numai huiduiti, ca meritau altoiti. Si ei si toti ceilalti , fara numar, fara numar.

admirator
7 decembrie 2013
putini,

da' buni! ei sunt viitorul Romaniei. PSD: dupa gratii!

teo
8 decembrie 2013
buget

Cred ca ereau vreo 200 de persoane, dar cred ca lea numarat rROBERTA ca stie sa numere dupa metoda pedelistilor,ma mir ca nu le e rusine,acestor tupeisti,au impresia ca lumea ia uitat,aleagase praful de partidul lor de snapani, eu credeam ca au disparut de pe mapamond,dar se tin ca buba neagra,insa le prevestesc soarta vor ajunge ca taranistii,,rusinea politicienilor ,nui vorba ca nici cei ramasi nus grozavi,dar astia a intrecut or ce bun simt...sunteti o rusine,,teo..

magic leverag for sale
24 mai 2014
magic leverag for sale

Honda is about to launch a revamped version of its CBR 150R (Honda K45), according to reports from Indonesian blogs. Highlights of the face lift include dual headlamps and new fairing design inspired by its brothers CBR250R and CBR300R. magic leverag for sale http://magicleveraghairrollers.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Profesorii ies în stradă
Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Protestele din sănătate continuă
Pagina a fost generata in 2.0988 secunde