Demisii în PSD Constanța

1310
7

Articole de la același autor

Senatorul Nicolae Moga care are funcția de vicepreședinte al PSD Constanța precum și Felix Stroe, vicepreședinte PSD Constanța și –au dat demisiile din funcțiile de conducere ale filialei constănțene. Cei doi au luat această decizie în urma scorului foarte slab înregistrat la alegerile de ieri de către Victor Ponta în județul Constanța. Reamintim că Nicolae Moga a fost director de campanie al PSD în județul Constanța.


Comentează știrea

radu
17 noiembrie 2014
parere

Plecati toti cu mascarici cu tot

Andrei
17 noiembrie 2014
Mazare

Nici Moga di nici Stroe nu trebuiau sa demisioneze, erau printre putinii care spalau imaginea Psd-uli Cta. Mazare este marea buba!

Ion
17 noiembrie 2014
pentru Mazare

Incetati cu ajutoarele sociale , ajutoarele de caldura , pachetele si transportul gratuit. Pentru ca nu sunt gratuite , ci suportate din banii nostri .

cta
17 noiembrie 2014
teapa pastaie

tiganii tai ti-au luat si banii si pomenile si nici nu au votat cu psd-ti-ai luat-o fraiere

teodor
17 noiembrie 2014
locuri de munca

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

diana
17 noiembrie 2014
venituri suplimentare

Venituri suplimentare de minim 300 dolari/luna prin munca pe calculator la domiciliu 1-2 ore/zi. Cei interesati trimiteti textul INFO la adresa de e-mail [email protected]

Antaeus
17 noiembrie 2014
...

Cel mai inspirat a fost Iorgus . El ce parere are de rezultatul alegerilor ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3536 secunde