€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Demisie în UDTTMR! DEDE PERODIN părăsește Uniunea

Ştire online publicată Joi, 16 Martie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Vicepreședintele Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR), Dede Perodin, a transmis, astăzi, o cerere președintelui Gelil Eserghep, prin care i-a adus la cunoștință că demisionează din uniune. 


„Îmi iubesc foarte mult uniunea din care fac parte, însă am demisionat din motive personale. Nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acum acolo. Respect conducerea uniunii, îl respect pe domnul președinte Gelil Eserghep pentru tot ce a făcut. El este cel care a revigorat foarte multe activități care păstrează tradițiile și valorile etniei noastre. Am fost și voi rămâne un prieten”, a declarat Dede Perodin. 


Reamintim că membrii Consiliului Reprezentanților al UDTTMR s-au întrunit, recent, în ședință, la sediul central al uniunii pentru a pune la punct pașii care trebuie urmați pentru organizarea unui nou congres. 


Pregătirile au loc în contextul în care, la începutul lunii martie, instanța de judecată a anulat hotărârea Congresului UDTTMR organizat în luna ianuarie a anului trecut și astfel s-a revenit la vechea conducere. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8266 secunde