DEMISIE de la conducerea PNL!

156
DEMISIE de la conducerea PNL! - pavlicencomdpnlsiglalogo-1559547611.jpg

Articole recomandate

Cristian Bușoi demisionează de la șefia PNL București, anunțul urmând fi făcut în cadrul ședinței conducerii partidului din această dimineață. De asemenea, mai mulți lideri ai organizațiilor de sector și-au depus și ei demisiile.


Decizia vine în contextul în care liberalii voiau înlocuirea conducerii organizației de la București pentru rezultatele slabe la ultimele rânduri de alegeri.

Liberalii se vor reuni luni pentru a face o analiză a scorurilor obținute de filialele partidului, iar în acest context, Rareș Bogdan l-ar putea înlocui pe Cristian Bușoi la șefia PNL București, scrie Hotnews.

Președinții filialelor PNL de sector nu exclud varianta unei demisii în bloc de la șefia oganizațiilor liberale, a declarat liderul PNL Sector 4, Răzvan Sava. Singurii lideri de filiale care nu au demisionat sunt Anca Boagiu, de la Sectorul 2, și Cristian Olteanu, de la Sectorul 5.

Cristian Bușoi conduce filiala PNL București, Victor Picu este lider PNL Sector 1, Anca Boagiu este președinte PNL Sector 2, Florin Alexe la PNL Sector 3, Răzvan Sava la PNL Sector 4 , Cristian Marian Olteanu la PNL Sector 5 iar Cornel Pieptea la PNL Sector 6.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3002 secunde