Delegație a PNL, vizită în SUA. Care este motivul

177
1
Delegație a PNL, vizită în SUA. Care este motivul - delegatiepnl-1509979375.jpg

Articole recomandate

O delegație a PNL condusă de președintele partidului, Ludovic Orban, va efectua, în perioada 10-19 noiembrie, o vizită în Statele Unite ale Americii, unde va avea întâlniri cu membri ai Congresului și Senatului SUA, înalți oficiali ai Departamentului de Stat, reprezentanți ai think tank-urilor, mediului de afaceri și ai comunității românești, transmit liberalii prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției.

Din delegație vor mai face parte secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL Ben-Oni Ardelean (vicepreședinte al Camerei Deputaților), președintele PNL Diaspora, Viorel Badea (președinte al Comisiei românilor de pretutindeni din Senat).

Reprezentanții PNL vor vizita Washington, Maryland, Philadelphia, New York și Atlanta.

"Consolidarea parteneriatului special pe care România îl are cu Statele Unite ale Americii este o componentă prioritară în viziunea politicii externe a PNL, iar în acest sens PNL va accentua dezvoltarea relațiilor bilaterale în mai multe domenii de convergență. Totodată, PNL consideră extrem de importantă relația cu diaspora românească din SUA, o resursă vitală în dezvoltarea și aprofundarea relațiilor cu SUA și, deopotrivă, o resursă esențială în dezvoltarea României", a transmis Ludovic Orban.

Comentează știrea

Gigi
7 noiembrie 2017
Hmmm !

Am indoieli in privinta eficientei acestei vizite , ale unor hahalere - liberale , cica de dreapta - in SUA , pentru intrevederi cu marimi de pe acolo . Ce sa invete falitii nostri , pe cine sa invete americanii ? Hai sa fim seriosi ! Astia de la PNL , se fac ca lucreaza si cred ca vor rupe gura natiei ... Geaba bre ! Lasati teatrul ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3035 secunde