Dede Perodin, singurul candidat pentru funcția de președinte al PP-DD Constanța

320
1
Dede Perodin, singurul candidat pentru funcția de președinte al PP-DD Constanța - dedeperodin-1364566652.jpg
Membrii Organizației Municipale Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) se pregătesc de alegeri. 

În acest sens, membrii organizației locale constănțene au fost convocați să participe la o ședință a partidului care va avea loc, sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 11.00. Întâlnirea va avea loc în sala Clubului SNC situat pe Bulevardul Tomis.

În cadrul evenimentului, se va prezenta raportul privind pregătirea Adunării Generale. De departe, cel mai așteptat moment este cel în care va fi ales președintele și membrii Biroului Executiv Municipal Constanța al PP-DD.

În momentul de față, președinte interimar este Dede Perodin care și-a anunțat deja intenția de a se înscrie la această funcție, de altfel, în urma procedurilor interne, el fiind singurul candidat.

"Alegerile vor avea loc la Clubul SNC din Constanța unde vor fi prezenți aproximativ 250 de delegați cu drept de vot. În urma procedurii de depunere a documentelor pentru această funcție, eu sunt singurul candidat. După cum știți deja, eu anunțasem că intenționez să candidez pentru păstrarea acestei funcții. Mi-ar fi plăcut să existe competiție, să fim mai mulți candidați pentru funcția de președinte dar lucrurile nu sunt de fiecare dată așa cum ne-am dori. Probabil, mai erau posibili doritori dar nu au întrunit condițiile impuse de statut", a spus Dede Perodin.

În ceea ce privește condițiile pe care ar trebui să le întrunească persoana care dorește să conducă organizația municipală, ea trebuie să aibă o vechime de cel puțin un an în partid, să aibă adeziune la organizația municipală Constanța, să poată dovedi că a avut activitate în partid și să aibă susținerea a cel puțin zece membri ai organizației municipale.

În altă ordine de idei, pe 30 martie se va vota întreg Biroul Municipal Constanța al PP-DD, însă nu persoană cu persoană, așa cum se face la alte partide. Concret, cel care intenționează să candideze la funcția de președinte a depus și o listă cu echipa sa, mai exact, persoane care vor avea celelalte funcții în Biroul Executiv.

Potrivit statutului, depunerea candidaturilor s-a făcut până la data de 28 martie.

Reamintim că, în cursul lunii septembrie a anului trecut, trebuiau să aibă loc alegeri pentru funcția de președinte al Organizației Municipale a PP-DD Constanța, după ce Victor Cruceru și-a dat demisia din partid.

Inițial, își anunțaseră candidaturile consilierul local Dede Perodin, Stelică Murariu și Gabriel Candindatu. Cu toate acestea, în urma unor discuții interne avute cu câteva zile înainte de data alegerilor, s-a stabilit ca cei trei să se retragă și să candideze pentru funcție Marian Vasiliev, actualmente senator din partea PP-DD Constanța.

Spiritele s-au încins în timpul discuțiilor, în momentul în care cei trei candidați au anunțat că își retrag candidaturile. Mai multe persoane prezente în sală au început să strige că nu admit retragerea lui Dede Perodin din competiție.

În cele din urmă, în urma unei scurte discuții a membrilor Biroului Permanent Municipal, s-a propus să fie dizolvată întreaga conducere a Organizației Municipale urmând să fie organizate alegeri pentru toate funcțiile. Din acel moment, Organizația Municipală a PP-DD Constanța a fost condusă interimar de Dede Perodin.

Pe lângă această funcție interimară, Dede Perodin este și consilier local în cadrul Consiliului Local Municipial Constanța.

Comentează știrea

Avem Dede la promotie
30 martie 2013
Partidul Popoului Dan Diaconescu

Avem un Dede cu dedicatie.Pachetul Dede are o lista cu persoanele care vor avea functii in Biroul Executiv. Cu Partidul Popoului,pentru popol ! Toata noaptea nu am inchis un ochi. M-am gandit la domnu Dede. Ce o face domnu Dede la alegeri ? Politicienii astia se aliniaza ca planetele. Anul asta s-au aliniat cu domnu Dede si domnu Dede s-a aliniant cu domnu Mazare.Dede este vizibil cu ochiul liber o data la 4 ani. Intre doua mandate de consilier,planeta Dete se afla in conjunctie cu planeta Mazare.In ziua alegerilor domnu Dede trece in opozitie ca sa-l vada popolul.Dede se plimba prin cartier ca planetele pe cer.Domn Dede,am inteles ca ati votat majorarea pretului la apa calda.E bine ? E bine ca este in interesul MACROSTABILITATIIECONOMICOFINANCIARE AXAPRIORITARAPOSDRU. Am inteles ca ati fost de acord cu majorarea texei pe rahatul de caine.E bine ? Aveti o explicatie,o nota care justifica aceste majorari ? Votacul Dede ne-a facut patru "figuri" frumoase. A facut o "figura" cand a castigat alegerile,o "figura" cand a dat ghiocei la doamne,o "figura" cand a votat majorarea pretului la gigacalorie si o "figura" cand a calcat intr-un rahat de partid.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3496 secunde