Decebal Făgădău, candidat oficial al PSD la Primăria Constanța

342
1
Decebal Făgădău, candidat oficial al PSD la Primăria Constanța - decebalfagadaucandidatlapsd6-1453040684.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, sâmbătă, că partidul pe care-l conduce va definitiva listele cu candidații pentru alegerile locale în prima parte a lunii februarie.

"Pe 27, 28, 29 ianuarie, vom avea întâlnirea grupurilor parlamentare, tot atunci vom avea un Comitet Executiv Național. Am cerut colegilor președinți de filiale ca, până la următoarea întâlnire de peste două săptămâni, să aibă o discuție largă, o discuție chiar formală, cu fiecare organizație județeană, cu structurile statutare pentru ca decizia pe care o vom lua peste două săptămâni să fie decizia care are cea mai largă susținere în partid. În prima parte a lunii februarie, urmează să avem discuția finală și să stabilim candidații pentru toate localitățile și pentru toate listele", a spus Liviu Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

Din partea PSD Constanța, la întâlnire a fost prezent liderul filialei constănțene, Felix Stroe, dar și purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, deputatul Mircea Dobre.

"La Constanța, candidat oficial este Decebal Făgădău. După ce se vor definitiva discuțiile la nivel central, vom anunța și noi, la Constanța, toți candidații pentru toate localitățile", a declarat Mircea Dobre.

De altfel, așa cum a anunțat luna trecută ziarul "Cuget Liber", Decebal Făgădău și-a depus dosarul de candidat la partid încă din data de 15 decembrie 2015.

"Termenul impus de partid trebuia respectat, așa că am stat de vorbă cu familia și am decis să candidez. Data de 15 decembrie 2015 a fost impusă de la centru tocmai pentru ca acolo unde există doi, poate trei, posibili candidați să fie timp pentru o eventuală competiție în organizație. La Constanța, nu cunosc să fie și alt candidat", a declarat Decebal Făgădău.

Comentează știrea

ath
18 ianuarie 2016
Dezechilibre mentale-azi,dubla personalitate

Se spune ca gura pacatosului adevar graieste.In decembrie 2015 domnul Gheorghe si domnul Dontu declarau presei locale urmatoarele: "Ne-am făcut temele,da, avem două nume transmise către București......Decebal și Făgădău" . Pe domnul Gheorghe il stiti,este o personalitate politica de la partidul ecologist.Il cunoasteti si pe domnul Dontu care este un ecologist cu convingeri de pesedist.Ei bine,cei doi au cazut de acord in privinta numirii urmatorilor candidati la functia de primar:1-domnul Decebal si 2-domnul Fagadau.Ca candidat,domnul Decebal ne va spune in campania electorala tot ce ne place sa auzitim de la el:dragostea lui pentru sarmani,iubirea lui fata de oras,asfaltari,trotuare,parcuri,curatenie,stalpi,alte minciuni.In schimb,ca pesedist,domnul Fagadau va executa ordinile lui Mazare si ale clanului care il sprijina:accente verticale in fata blocului nostru,constructii pe iarba verde de acasa,afaceri dubioase cu bugetul local,conturi in Cipru,majorari de taxe,etc.Situatie similara este si la Primaria Ovidiu unde domnul George va candida "ca candidat" liberal in schimb,rivalul lui ,domnul Scupra, va fi sprijinit de pesede.Tulburari de personalitate sunt des intalnite in Pesede.De exemplu,domnul Victor Viorel avea un discurs la Bruxelles si domnul Ponta avea alt discurs la Bucuresti.Cei doi se aflau mereu in conflict.Apoi,Valeriu Stefan era de acord cu o propunere legislativa ca deputat iar ca pesedist nu era de acord.Doctrina,bat-o vina.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4325 secunde