De Ziua Copilului, femeile liberale au sărbătorit inocența micuților din Constanța

421
De Ziua Copilului, femeile liberale au sărbătorit inocența micuților din Constanța - deziuacopilului-1559501994.jpg

Articole de la același autor

Președintele OFL Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu, împreună cu echipa OFL Municipiul Constanța, a organizat, sâmbătă, la sediul filialei PNL Constanța, un concurs de desen pentru copiii cu vârstele cuprinse între 5-10 ani, cu ocazia zilei de 1 iunie. 


La eveniment au participat consilierul județean liberal George Niculescu și președintele OFL Județul Constanța, Mihaela Scrieciu. 


"Uneori, avem nevoie să ne reamintim de magia copilăriei și să ne bucurăm mai mult de lucrurile mărunte. A sosit momentul să lăsăm grijile deoparte și să ascultăm vocile celor mici. De Ziua Internațională a Copilului sărbătorim creativitatea și inocența micuților. Copiii sunt precum florile. Ei cresc, dar depinde doar de noi, adulții, cum. Se spune că o educație bună este izvorul întregului bine în lume. Noi, părinții, avem această responsabilitate. Copiii de astăzi sunt adulții de mâine", a declarat președintele Organizației de Femei Liberale din Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu.
În cadrul acțiunii organizate de liberali, copiii au fost încurajați să își exprime creativitatea prin desen, tema evenimentului fiind "Europa în culori".


La finalul concursului, ingeniozitatea și talentul micuților au fost premiate și sărbătorite de reprezentantele organizației de femei a PNL Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde