€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

De Ziua Copilului, femeile liberale au sărbătorit inocența micuților din Constanța

Ştire online publicată Luni, 03 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Președintele OFL Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu, împreună cu echipa OFL Municipiul Constanța, a organizat, sâmbătă, la sediul filialei PNL Constanța, un concurs de desen pentru copiii cu vârstele cuprinse între 5-10 ani, cu ocazia zilei de 1 iunie. 


La eveniment au participat consilierul județean liberal George Niculescu și președintele OFL Județul Constanța, Mihaela Scrieciu. 


„Uneori, avem nevoie să ne reamintim de magia copilăriei și să ne bucurăm mai mult de lucrurile mărunte. A sosit momentul să lăsăm grijile deoparte și să ascultăm vocile celor mici. De Ziua Internațională a Copilului sărbătorim creativitatea și inocența micuților. Copiii sunt precum florile. Ei cresc, dar depinde doar de noi, adulții, cum. Se spune că o educație bună este izvorul întregului bine în lume. Noi, părinții, avem această responsabilitate. Copiii de astăzi sunt adulții de mâine“, a declarat președintele Organizației de Femei Liberale din Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu.
În cadrul acțiunii organizate de liberali, copiii au fost încurajați să își exprime creativitatea prin desen, tema evenimentului fiind „Europa în culori”.


La finalul concursului, ingeniozitatea și talentul micuților au fost premiate și sărbătorite de reprezentantele organizației de femei a PNL Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7206 secunde