€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

De Ziua Armatei Române, tinerii din PSD Constanța au omagiat eroii

Ştire online publicată Vineri, 26 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
În anul în care România comemorează Centenarul Marii Uniri, Organizația TSD Municipiul Constanța înțelege importanța și valoarea jurământului militar, de aceea, cu prilejul Zilei Armatei Române, tinerii social democrați aduc cinste și onoare acestei instituții fundamentale a statului, precum și militarilor care au fost și sunt în slujba armatei, care au luptat și luptă pentru libertatea și viitorul țării, pentru români.

Alături de oficialitățile locale, de reprezentanții instituțiilor de cultură, precum și de constănțeni, tinerii social democrați din Organizația Municipală a PSD Constanța au participat la ceremonia militară și religioasă, iar apoi au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor, situat în Cimitirul Central.

„Ziua de 25 octombrie este o zi cu vibrații speciale în sufletele românilor, este momentul în care poporul îi omagiază pe cei care poartă nobile însemne militare și își slujesc țara. Astăzi ne închinăm cu recunoștință în fața martirilor căzuți pe câmpurile de onoare pentru apărarea țării și aducem un omagiu tuturor veteranilor de război pentru care datoria față de țară a reprezentat crezul suprem”, a declarat Leonard Drăgan, președinte TSD Municipiul Constanța.

„Ne înclinăm cu respect și recunoștință în fața memoriei eroilor care și-au jertfit viața, a veteranilor de război și a urmașilor acestora, ziua de 25 octombrie fiind atât ziua în care îi sărbătorim pe cei care au fost și sunt în slujba României, cât și ziua care glorifică faptele de vitejie ale tuturor eroilor neamului românesc”, a spus Anamaria Bâdea, vicepreședinte TSD Municipiul Constanța. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.87 secunde