"De la suflet, pentru suflet", campanie inițiată de femeile din PSD Constanța

507
În prag de sărbători, trăind bucuria Nașterii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă sa demonstreze cât de puternic este dictonul "dar din dar se face rai".

Organizația Județeană de Femei a Partidului Social Democrat Constanța a încercat să ofere un strop de bucurie persoanelor vârstnice aflate în Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă și din cele trei centre din orașul Negru Vodă, "Centrul de Îngrijire și Asistență Armonia", "Centrul de Îngrijire și Asistență Sfântul Andrei" și "Centrul de Recuperare și Reabilitare Sfântul Luca".

Astfel, un număr de 316 persoane au primit în dar produse alimentare specifice sărbătorilor de Crăciun: cozonaci, fructe, băuturi răcoritoare, obiecte de îmbrăcăminte constând în ciorapi și căciuli. Fiecare centru menționat a primit în dar cu această ocazie și câte un porc.

Totodată, membrii Ansamblului "Româncuța" din Cumpăna condus de profesorul coregraf Constantin Olteanu, au avut bucuria de a oferi în dar un program de colinde și urări de bine pentru anul 2018.

Prin aceste daruri, reprezentantele Organizației Județene de Femei a PSD Constanța au încercat să aducă în inimile acestor persoane bucuria sărbătorilor de iarnă, venind în ajutorul lui Moș Crăciun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8271 secunde