Liberalul Bogdan Huțucă, atac la PSD Constanța:

"De ce nu ieșiți să promovați măsurile luate de guvernul vostru?"

330

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, vicepreședinte al Comisiei pentru Buget Finanțe din Camera Deputaților, critică în termeni duri intervențiile PSD-ALDE în Justiția și Fiscalitatea din România. 


"Mi-e greu să aleg care este cel mai grav lucru pentru români, din lunga listă de ticăloșii pe care PSD le face cu această țară. Înlăturarea președintelui din procesul de numire a șefilor parchetelor, eliminarea Roșiei Montane din patrimoniul UNESCO, mărirea prețurilor la combustibil sau impunerea plății defalcate a TVA-ului sunt doar câteva exemple. Am impresia că strategia acestui partid anti-național pe nume PSD este de a bombarda românii cu o avalanșă de măsuri nepopulare pentru a deconta în final cât mai puține dintre acestea", a declarat deputatul Bogdan Huțucă. 


Parlamentarul liberal mai susține că, în timp ce își pregătește preluarea abuzivă a controlului total asupra Justiției, pentru a-și pune la adăpost oamenii din partid față de rigorile legii, PSD face poate cel mai grav atentat asupra economiei țării. 


"Blochează efectiv resursele financiare ale companiilor pentru a-și asigura, pe termen foarte scurt, un flux de venituri la buget. O strategie total greșită, pe care o vor deconta deopotrivă angajatorii și angajații români", a mai explicat Huțucă.


Deputatul PNL Constanța recomandă parlamentarilor, indiferent de apartenența la un partid sau altul, să se gândească înainte de a mai susține Guvernul PSD-ALDE. 


"Sunt mulți colegi din Parlament cărora le este foarte greu să accepte aceste inepții de măsuri care vor pune pe butuci ce a mai rămas sănătos din economia noastră. Indiferent de apartenența la un partid sau altul, eu le recomand tuturor să se gândească foarte bine înainte de a susține în continuare acest guvern PSD-ALDE. Închei prin a face un apel direct liderilor PSD Constanța: Nu vă aud și nu vă văd. De ce nu ieșiți să promovați măsurile luate de guvernul vostru? Scoateți capul din nisip, pentru că vacanța s-a terminat și explicați-le constănțenilor, dacă puteți, cum se justifică enormitățile din Codul Fiscal sau asaltul direct asupra Justiției. Ieșiți la dezbateri, comunicați și asumați-vă odată cel mai dezastruos Guvern al României de după Revoluție", a încheiat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5597 secunde