Darius Vâlcov răspunde dur după ce Isărescu l-a numit "țăcănit"

340
Darius Vâlcov răspunde dur după ce Isărescu l-a numit
Darius Vâlcov, consilierul economic al premierului României, a ieșit la atac chiar în ziua în care Guvernul a aprobat bugetul pe 2019.

La o zi după ce Mugur Isărescu a vorbit despre creșterea ROBOR, precizând că un "țăcănit" a făcut valuri, făcând referire la măsurile guvernului. Darius Vâlcov consideră că întrebările ridicate de Guvern și Parlament deranjează, acesta fiind motivul intervenției guvernatorului BNR.

"Probabil deranjează foarte mult că au început să apară tot mai multe întrebări, atât din partea Guvernului cât și din partea Parlamentului. Întrebări legate de implicarea Băncii Naționale și a băncilor în stabilirea ROBORULUI și acuratețea situației. Când pui atâtea întrebări probabil deranjezi. O persoana pusă la colț începe să jignească", a declarat Darius Vâlcov la România TV.

Darius Vâlcov a vorbit și despre planurile de viitor ale Guvernului.

"Anul trecut s-au luat două avioane, acum doi ani s-au luat două, în programul de guvernare și ne-am propus până la sfârșitul anului 2020 să luăm 29 de avioane pentru Tarom. S-au contractat deja nouă, s-au luat patru, mai sunt cinci care urmează să vină", a spus Vâlcov la România Tv, potrivit Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7703 secunde