€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Daniel Constantin: „Pro România nu va vota bugetul”

Ştire online publicată Vineri, 08 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Prim-vicepreședintele Pro România, deputatul Daniel Constantin, a declarat, ieri, că partidul său nu va vota bugetul în actuala formă și cere reducerea subvenției pentru partidele politice.

„Categoric nu vom vota bugetul. Chiar am discutat cu anumiți colegi care au spus domnule, ar trebui să facem amendamente pentru fiecare articol în parte, pentru că structura bugetului este una dezastruoasă”, a precizat Daniel Constantin, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

Pro România cere reducerea subvențiilor acordate partidelor politice.

„Nu putem să fim de acord ca o sută de milioane de euro, fără precedent în istoria României, să se ducă pentru subvenții pentru partidele politice. Eu vreau să vă dau un exemplu. Atâta timp cât am fost președinte al Partidului Conservator, cu 21 de parlamentari obținuți în alegerile din 2012, primeam o subvenție de la stat de 17.000 de lei. Astăzi, ALDE, cam cu același număr, cred că sunt 24, cu același număr de parlamentari, aproximativ, primește pe undeva aproape 200.000 de euro pe lună. Pe ce se cheltuiesc acești bani?”, a spus Daniel Constantin.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9808 secunde